Monday, September 29, 2008

Siapakah Dia?!



em,msti korg ttanye2 kn siapakh gerangan jejaka kt ats tu...
huhu..actually,inila bf sy..nama dia HAFIZ..
msti korg rs sy ni poyo kn..buat n3 psl bf sndri..
lntak korg la nk ckp pe..sbnrnye sy tgh rindukn dia ni..since stat LI,kitorg pnh jmpe 2kali je.tu pn tlalu kjap sbb masing2 ada hal yg nk diuruskn..
bilala sy leh jmpe dia lg ni?
rindula kt dia....
fyi, dia ni still tgh blaja lg kt melaka..nnt kitorg grad same2..heheh..suka2x
baju melayu dia tu sy yg pilihkn kain sbb tu fav kaler sy..cntik kn kwn2?
k..la....
nnt sy post n3 lain..
bubye

Friday, September 26, 2008

Tagged From Emmy

---> Harini br rs nk jwb semua tag. a lil bit bz lately bcoz i have to handle new city assigned to me
1) What were you doing 5 years ago?

  • Prepared my SPM at STF
  • amek lesen kete (tiru ayt emmy.huhu)
  • gna my 1st hp
  • bsedih2 nk bpisah dgn kwn2 yg dh bsame 5thn
  • berehat kt rmh smbil membina bdn---8kg increase in 3 months.hahah
2) What were the 5 things on your to do list today?
  • apply for leave
  • waiting for my hotels to be verified
  • tolong2 ayh masak kt rmh sbb hrni byk sgt org order
  • mlm nnt mau pg beraya rmh sedara
  • rest... :)
3) What are 5 snacks that you enjoy?
  • black chocolate (yummy)
  • biskut iko
  • Super Ring
  • Biskut Bantal Miow Miow
  • jajan Mimi
4) What are 5 jobs you've had?
  • Waitress at Seri Malaysia Hotel
  • assistant chef (hahah,yeke?)
  • Web Developer Intern
  • Penjual Mushroom Snack
  • Penjual Name Card (ms zaman sek rendah jual kad yg cntik2)
5) 5 People i want to tag?
everyone yg rasa nk jwb soalan ni :)

SELAMAT HARI RAYA

More AIDILFITRI graphics

Selamat Hari Raya kpd semua kwn2 xkira dmana anda berada.
sy ingin mnyusun 10 jari memohon ampun & maaf sekiranya ada tsilap kata spnjg persahabatan slama ni..
0-0 k!
silala dtg beraya ke rmh sy pd sape2 yg tgl bdktn dgn putrajaya..

Thursday, September 25, 2008

Kereta ku...





sakitnye ati aku ni..errggghh...
mrh sgt..pagi td aku hepi2 nk pg keje,ttibe smpai kt kete cmni plak jd nye.
sape la 'makhluk' yg kurang aja wt kete aku jd cmni..
berapi je aku rs ni..
siapla..aku akn cr org tu smpai ke lubang cacing.igt aku tkut ke ha?!!
sktnye jiwa ni...
pnt aku jg kete tu baik2

Tuesday, September 23, 2008

Peringatan

Yakjuj & Makjuj (Berita Gempar Dari NASA!!!)

WASHINGTON — Weekly World News telah mendedahkan tentang penemuan mengejutkan mengenai satu kaum primitif yang di panggil Mole People hidup 20 batu di bawah tanah, menggunakan terowong rahsia untuk memasuki United States! Penemuan ini telah dibuat bukan oleh ahli kaji purba, tetapi oleh saintis NASA yang menggali jauh ke dalam Bumi - dan mereka cuba menyembunyikan kewujudan kaum ini dari pengetahuan awam.. Seorang pekerja NASA yang tidak mahu dikenali telah mendedahkan gambar-gambar eksklusif and informasi mengenai kaum ‘orang gua’ ini.

“Cerita ini harus diberitahu,” kata sumber itu. “Ia terlalu besar untuk disorok”. Sumber itu telah mendedahkan beberapa rahsia besar mengenai Mole People. “Nampaknyer mereka seperti kaum yang peramah”, beliau berkata, “Tetapi mereka amat primitif. Kami cuba berkomunikasi dengan mereka, tetapi ia satu kerja yang susah memandangkan mereka tidak tahu bahasa English”. “Mole People, sebagaimana yang kami panggil, mempunyai laluan senang untuk ke muka Bumi (surface world)”, kata sumber itu.

“Dengan demikian, President Bush mengendalikan situasi ini dengan penuh berhati-hati. “Tersilap langkah boleh mengakibatkan makhluk ini mengisytiharkan perang dengan manusia di atas. Kami tidak pasti berapa jumlah mereka ini. Kami baru melihat satu bandar setakat ini, dengan anggaran 2000 orang Mole tinggai di situ. “Tetapi ada pihak yang menyatakan bahawa mungkin berjuta-juta orang Mole tinggal merata-rata di dalam bandar-bandar bawah tanah, berselerak di bawah muka Bumi”.

Makhluk itu mempunyai beberapa persamaan dengan manusia - dan juga sedikit perbezaan. “Seperti kita, mereka berjalan dengan dua kaki, tetapi mereka jauh lebih tinggi dari manusia biasa - setinggi 8 ke 10 kaki tinggi. Jari-jari mereka seperti kuku binatang. Dan tangan mereka juga seperti kaki itik (webbed), direka untuk menggali, bukan seperti kuku mole”

“Kulit mereka sangat kuat. Ia adalah untuk menahan panas yang melampau dan juga keadaan yang teruk di bawah Bumi”. “Didapati bahawa terdapat perhubungan dan interaksi di antara manusia dengan makhluk ini suatu ketika dahulu - mereka bercakap di dalam bahasa yang hampir sama dengan dialek Navajo Lama.

Sumber itu juga menyatakan bahawa kaum Mole ini mempunyai sistem otot-otot yang sangat besar, membuatkan mereka mampu bertindak ganas. “Apabila salah seorang ahli ekspedisi itu menyalakan rokok, kaum Mole menganggap itu sebagai satu ancaman dan terus menyerang beliau”.

“Mereka mencakar dan menyerang beliau seperti kucing hutan, hampir menjatuhkan beliau bersama rokoknya. Beliau amat bertuah selamat dan hidup dari insiden itu”. Kaum Mole amat berminat dengan dunia atas muka Bumi - pakaian, alat-alatan dan makanan terutamanya. Mereka amat meminati buah-buahan segar.

“Saya belikan mereka sedikit anggur, dan mereka terus berpesta dan bersukaria”, mengikut kata sumber.“Amat jelas mereka tidak boleh menanam buah-buahan mereka sendiri memandangkan mereka tinggal 20 batu di bawah muka Bumi”. NASA amat berminat untuk mengkaji kaum Mole. “Kami mahu tahu segala-galanya mengenai mereka - apa yang mereka makan,bagaimana mereka tinggal dan yang paling mustahak, apakah perhubungan mereka dengan kaum manusia”.

“Kami tertanya-tanya jikalau mereka itu ada kaitan dengan manusia di dalam aspek-aspek yang tertentu. Adakah mereka adalah nenek moyang manusia moden hari ini secara genetiknya ?”

Pakar berkata terdapat spekulasi yang pelbagai mengenai kaum Mole.

“Mereka boleh jadi apa saja, dari Yetis (BigFoot), makhluk asing dari angkasa atau saki baki orang yang terselamat dari bandar Atlantis Yang Hilang. Pakar juga berkata penemuan ini telah menimbulkan beberapa tanda tanya.

Adakah makhluk itu musuh dan suka berperang ataupun peramah dan sanggup bekerjasama? Dan bagaimana dengan minyak dan simpanan mineral di bawah Bumi? Siapa yang memiliki mereka: kaum Mole atau kita? Bagaimanakah dengan NASA dimana misi asalnya adalah untuk meneroka ruang angkasa - telah menjumpai kaum yang hidup di bawah muka Bumi? Jurucakap NASA tidak menafikan mahupun mengiyakan laporan itu. Setelah menerima tekanan hebat dari wartawan, jurucakap White House menjanjikan informasi yang dibenarkan oleh White House untuk disebarkan. Teapi beliau telah memberi amaran “mungkin tidak untuk jangkamasa yang terdekat”. Menurut sumber itu, NASA menjumpai kaum bawah tanah itu dalam bulan Ogos ketika sedang menjalankan projek rahsia yang di beri nama Operation Mole Hole - satu inisiatif dimana wartawan sekarang percaya ia mungkin untuk mengintip China, menggunakan “teknologi bawah tanah”. Setakat ini NASA telah menjumpai pintu laluan rahsia ke dunia bawah tanah di kawasan sekitar Washington State’s Mount Shasta, gua Mammoth di Kentucky dan juga gua-gua yang berselerak sekitar barat daya U.S mengikut kata sumber. Berkurun lamanya manusia telah bercerita tentang kewujudan makhluk di bawah muka Bumi.

Sekarang, buat pertama kalinya, spekulasi itu telah dibuktikan kesahihannya. Tetapi samada makhluk-makhluk ini kawan ataupun lawan masih tidak diketahui.

~ Terjermahan bebas ke Bahasa Melayu.. Sumber asal Derro Found Living Under The Earth

sumber:
http://irwan007.wordpress.com/dakwah-kristian/yakjuj-makjuj-berita-gempar-dari-nasa/

bc link ini jgk: http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Monday/Dunia/20080922080449/Article/
http://hadith.al-islam.com/bayan/Display.asp?Lang=ind&ID=1643
http://zicohasan.multiply.com/journal/item/6/Kajian_Benarkah_Tembok_Yakjuj_Makjuj_Sudah_Ditemui

  • nmpknye dunia sedang menuju ke arah akhir zaman.byk tanda2 yg semakin jelas kelihatan pada zaman sekarang ini.
  • sbg seorg islam, kita perlu percaya dgn tanda-tanda yg ada ni sbb percayakn hari kiamat merupakan salah satu drpd rukun iman yg wajib kita ketahui.
  • entry ini ditulis dsbbkn sy tlh tbaca 1 artikel di berita harian smlm. dsbbkn oleh artikel itu, sy tlh tpanggil utk mnulis entry ini.
  • byk juga artikel dlm internet bkenaan Yakjuj dan makjuj ini.ade saintis yg dikatakn bjaya menemui 1 kaum di bwh perut bumi.jika dfikirkn secara logiknya, bagaimana boleh wujudnya 1 kaum yg dkatakn hampir sama dgn manusia idup di bwh perut bumi yg tlampau panas itu. perut bumi mrupakan tempat yg pns.
  • tetapi kisah yakjuj dan makjuj ini ada didlm Al-Quran dan akn ada 1 masa nnt mereka berjaya keluar drpd tembok yg tlh dibina oleh Zulkarnain.
  • kepada anda yg ingin mencari fakta2 bkenaan entry sy ni,bolehla google..pelbagai artikel akn muncul.
  • walaupn sy tidakla sebaik mna,ttp sy menyeru kpd anda semua agr memperbykkn amal ibadat n btaubat sebelum menjelmanya yakjuj dan makjuj ini.sekiranya kaum mereka ini tlh bjaya klua dr perut bumi,sudah tlmbt bg kita umat manusia utk btaubt dan kembali ke pangkal jln kerana mereka ini adalah kaum perosak yg akn berusaha merosakkn dunia.Nauzubillah..

Monday, September 22, 2008

soklan yg byk dr Shoot

Shoot tlh m'tag' aku hrni..


1. Name one person who made you laughed last night.
of course HAFIZ...sbb aku call last nite.pastu borak2+gelak2 :)

2. What were you doing at 0800?
arrived at HCity Sdn Bhd

3. What were you doing 30 minutes ago?
xde pape.surf internet je

4. What happened to you in 2006?
couple dgn sum1 n i hate him until now 4eva.huh!!damn!!

5. What was the last thing you said out loud?
nothing sbb kt cni tlampau senyp mngalahkn library

6. How many beverages did you have today?
plain water je ms sahur td

7. What color is your hairbrush?
purple

8. What was the last thing you paid for?
my new blouse

9. Where were you last night?
pg kedai jap bli roti around 9pm

10. What color is your front door?
beige

11. Where do you keep your change?
Purse n sumtimes dlm poket slua je

12. What’s the weather like today?
Biase je…

13. What’s the best ice-cream flavor?
choc+nuts

14. What excites you?
mau rht kt rmh n pg braya sakan

15. Do you want to cut your hair?
no la...my hair is still in good condition.rmai org jeles same rmbut gue.huhu

16. Are you over the age of 25?
lom smpai lg

17. Do you talk a lot?
sumtimes n kdg2 xleh nk stop

18. Do you watch the O.C.?
ape itu OC?

19. Do you know anyone named Steven?
Ade..my practicummate ms kt KMJ

20. Do you make up your own words?
depends on d situation

21. Are you a jealous person?
kdg2 je.tp bnde kck mls mau jeles

22. Name a friend whose name starts with the letter ‘A’.
aina,amad,adhel.....-->byk lg sbnrnye

23. Name a friend whose name starts with the letter ‘K’.
kewek..

24. Who’s the first person on your received call list?
org tmnet yg nk psg streamyx

25. What does the last text message you received say?
sejukla dlm aircond ni -->from my bf

26. Do you chew on your straw?
nope.

27. Do you have curly hair?
wavy tmasuk x?

28. Where’s the next place you’re going to?
my bedroom.mau baring2

29. Who’s the rudest person in your life?
ade sum1.xleh ckp kt cni

30. What was the last thing you ate?
ns+smbl sardin

31. Will you get married in the future?
InsyaAllah

32. What’s the best movie you’ve seen in the past 2 weeks?
xde tgkla..bz je memanjg skrg ni

33. Is there anyone you like right now?
ade kot

34. When was the last time you did the dishes?
last nite

35. Are you currently depressed?
x

36. Did you cry today?
nope.xsuke nanges2

37. Why did you answer and post this?
shoot: anda di'tag' !!visit my blog...

38. Tag 5 people who would do this.
::Wawa::
::Mie::
::Che Dah::
::Ronie::
::Dayang::

Artwork di kala kebosanan


cm artwork dak skola rendh je kn?hahah..
aku tgh bosan kt opis ni.task xde skrg ni.so wtla mende ni..
actually, aku ni pn purple lover gak.tp xdela cm cheda..kuikui

~lalala~


Ini gmba desktop ku.pnoh dgn folder.everything must be on d desktop sbb sng leader aku nk access.ceh!

Wednesday, September 17, 2008

.:In Memory:.

pd 9 Julai 2008 yg lps, org yg plg sy sayangi tlh meninggalkn alam dunia ini..
sedih sgt rs hati ni sbb xsmpt nk bsama ms saat2 akhir pemergiannye...
Actually, arwah mak sy dh skt 6thn yg lps-->skt saraf..
mula2,arwah mak slalu sgt skt pala n jatuh2 ms kt tpt keje -->operation theatre,Hospital Muar.
Pastu, sntiasa amek mc je n nk jln pn ssh....
arwah mak xleh bjln sndri.kalo nk jln,kne ade org bantu or dia kne bpaut kt kerusi n sorong kerusi tu smpaila kt tpt yg dia nk pg..
ms tu mmg sy nmpk muka mak sgt stress n pressure..

ms arwah mak sy stat skt, sy xberapa perasan sgt sbb skola asrama.dhla jarang balik rmh.
smpaila sy nk masuk UTeM, sy perhatikn arwah mak dh xleh bjalan.nk ckp pn ssh, mkn pn ssh..
sumtimes, air mata sy nih mengalir tanpa dsedari sbb tgk keadaan arwah mak sy ni..

Bln Jun 2008 yg lps ni arwah mak sy dmasukkn ke hospital for 1 week sbb perut n kaki mengembung.doktor ckp ade air kt dlm tu n dia kne tebuk 1 lubang kt perut utk kluakn air tu..
bl dgr je nk tebuk, sy,ayh n adk2 yg lain jd btmbh sdh..dhla bdn mak sy smakin kecil.
kdg2,bl tgk nurse n doktor nk amek darah kt tgn pn,rs cm seksa je sbb diorg cucuk byk kali tp xklua jgk darah..bl sy tnye arwah mak skt ke x,dia senyum je pastu geleng2kn kepala..sdh sgt sy tgk..
ttibe je, ms 3rd day (if i'm not mistaken),mak sy xsdrkn diri..n doktor sahkn mak sy koma.
doktor ckp,maybe ade some complication kt dlm hati yg menyebabkn mak sy xsdrkn diri..
doktor nk kitorg bsedia je dgn segala kemungkinan yg akn blaku..
Ya Allah!! ms tu rs nk gugur je jantung ni..air mata mmg xpyh ckpla.trus mgalir cm air terjun.
ms tula sy perasan ayh sy juga turut menangis mengenangkn nsb isteri yg tcinta...
spnjg hari sy ddk je kt hosptl tu sambil bc yasin..sy xnk ape2 blaku kps arwah mak sy..
ptg tu rmai jiran2 sy dtg mlawat kt hosptl..sy rs tharu sgt dgn mereka.xsangke seramai tu yg dtg..Thanks pkck&mkck yg dtg...
Sedara mara sy pn rmai jgk yg dtg ptg tu lps dpt tau arwah mak sy koma..mereka sume suro sy skeluarga bsabar n bdoa byk2..

THen, around 3 am ttibe tjaga dr tdo.bl sy buka mata, sy nmpk arwah mak sy dh sedar.syukur alhamdulillah..sy trus ks mnm air n mkn roti sket sbb dh 1hari perut kosong.
Pagi tu lps doktor check,dia ckp nk kne masukkn salur makanan kt hidung arwah mak sy..sy sdh sgt ms tu.dia ckp paru2 mak sy berair n kbetulan mak sy batuk ms kt hosptl tu.doktor ckp kalo mkn normal,tkut xmsuk dlm perut tp food tu turs masuk paru2.sy trus call ayh sbb doktor nk mintk psetujuan dr ahli keluarga..ms doktor masukkn tu dia tutup tirai kt katil arwah mak sy.dia xnk ks kitorg tgk.lps tu arwah mak sy ckp skt sgt n xselesa.after kne masuk tube tu, mak sy xbckp lngsg sbb xselesa.arwah mak sy tpaksa mnm susu khas yg hosptl ks spnjg dia pkai tube....
sdh sgt..stiap ms air mata mengalir sbb sy dpt rs ksakitan tu.

1bln jgkla sy mjaga mak sy kt rmh after klua hosptl.ms ptg b4 arwah mak sy meninggl dunia, sy br blk keje.lps tu sy nmpk mata arwah mak merah n berair.sy tnye ssh nk kluakn kahak ke ms batuk?pastu arwah mak mengangguk je..b4 tu mmg mcm tu jgk tiap2 hari kalo batuk.pastu ttibe ayh sy ajk klua pg bli susu.sy klua dgn adk sy, ayu.kt rmh tgl adk sy 2 org..
sy blk rmh lbh kurg kul 8 lbh after bli susu n makann..ttibe sy tgk mak sy cm tdo ats kerusi mls..tp muka dh lain.pucat je...sy jd xsdp ati.sy bgtau ayh n adk2 yg lain..kitorg panggil2 arwah mak sbb tkut jd koma lg..bl panggil byk kali, xde respon.pastu sy rs urat tgn sejuk je.nadi kt leher xde..pastu ayh trus pnggl ambulan n jiran2 yg tdekat.ms medical assistant tu dtg, dia ckp arwah mak sy dh xde lg.mstu tuhan je yg tau cmne sdhnye kitorg 1keluarga..kami xsmpt nk bsame2 arwah mak ms dia tgh nazak.adk2 sy yg tgl kt rmh igt mak sy tgh tdo sbb slalu mmg tdo cmtu ats kerusi mls..sdh sgt mstu..rupa2nye air mata yg klua dr arwah mak bmakna sgt.dia nk bgtau yg hayatnye dh xlama...napela kitorg xperasan lngsg...:(
pastu ayh ade ckp,tghri tu arwah mak cm nk bckp dgn ayh,tp xtklua pn sepatah pkataan dr mulut dia.nmpk cm ssh...rmai sgt org dtg ms ziarah..rs sgt2 tharu.terima kasih kpd sesapa yg dtg aritu...drpd ofis sy+ayh sy pn dtg.jiran2 ttangga...sedara mara rmai sgt yg dtg..
skrg ni, mmg kdg2 sy sgt rindukn mak sy..since arwah mak sy skt,mmg jarang sgt sy ade kt rmh utk jg.tp 1 bln yg terakhir,dpt jgk sy luangkn ms utk jg arwah mak.tu la saat yg plg bmakna dlm idup sy...


To all my frens out there, jgla parents korg slagi mereka masih ada...hulurkn bantuan kalo mereka perluknnya..




Monday, September 15, 2008

.:New Gadget:.


Dis is my new camera..
shopping kt ebay..almaklum la aku mls nk jln2 skrg ni...buhsan.xde member..

Friday, September 12, 2008

.:Miss You Guys:.


Hmm...Rindu sgt kt member2 skola...miss all d memories in Desa Tun which I've been there for 5 years..aritu for d 1st time, aku pg wedding HEROES...Dh 3 org kwn2 aku kawin dmulakan dgn J.E..J.E was my fren back in Desa Tun and also my roommate back in JMC (Johore Matriculation College).
2nd yg kawin is Dayout, our lovely Head Girl. dia ni leh jgk dkatakn cikgu add math aku yg bgs.thanks dayout sbb ko la add math aku cemerlang :)
3rd--> Sikin..She also was my fren back in Desa Tun...

Ni ade gamba2 sket ms aku pg wedding dayout.slame ni kalo ade gathering xpnhnye smpat aku nk pg.hehe..
so, enjoy dis pics :)


-alamak,Hafiz xsmpt posing-

-wif Toy (roomate f3-f5), Nana (classmate)-

-on d way g rmh dayout-

-HEROES wif d pengantin-

-Dayout & Afiq-

-after 5 years-

-pic wif Hannan(bakal cikgu)-

-kitorg conquer 1 canopy nih-



Maybe after dis we will meet together again...

Wednesday, September 10, 2008

Interview

waa..title entry cm bgs je..
bunyi cm aku nk g interview.tp sbnrnye xpn..

hrni rmai gila org dtg interview kt cni..maybe bdk2 yg br grad.
dsbbkn aku dok sblh meeting room(yg kdg2 jd tpt utk interview),
so aku perasanla org2 yg masuk..
mcm2 gaya.dr yg baju xblengan smpaila yg tutup semua pn ade..
hahah..
nmpkla jgk muka2 nerves nk kne interview..
-->t'igt ms nk interview dlu.tkut gak

kla...
bubye

p/s: xsbr nk tgk my new camera yg br bli dr ebay

Tuesday, September 9, 2008

hadoi!!!
ni part yg paling aku xsuke dlm 1bln...
skt gila pinggang n abdomen di bwh perutku ni..
rs cm nk cabut je ltk tepi jap..
tp ape leh wt..dh mmg ditakdirkn xleh cabut, so tpakse mghadapi saat ksakitn stiap bln.
actually, kalo aku slalu g exercise,xdela plak rs skt..
tp since LI ni xbksempatan sgt nk g wt exercise stakat exercise sapu2 smpah kt rmh tu slalula.

hrni, lngsg xde task..
so aku layan tenet je smpaila tcipta blog yg tah pape je ni.
asyik bc blog org je, trus teringin nk ade blog sndri.

TO---> shepha, fida, dayang, uji n etc... ( I always read ur blog)
dgn adenye blog2 korg ni, mbuatkn life aku kt opis xbuhsan..
dhla kt department aku ni kalo nk communicate gna MSN je..so jarang mgunakn communication skill kalo nk wt keje..
everything must be send via email and MSN...kdg2 smpai nk bckp dgn member sblh meja pn gna MSN..very bored.huh!!
kdg2 aku ni leh jgk jd cm receptionist sbb meja aku sblh meeting room and discussion room.
ade je kdg2 diorg ni tingglkn msg suro panggilkn org sna cni utk msuk dlm blk tu.

mr d: nnt u suro MR. LEE (our big boss) masuk meeting dgn I
me: orait...but he still running the discussion kt sblh tu.
mr d: it's okla.suro je dia masuk nnt lps abes
(ayt2 ni slps disdpkn supaya korg rs best nk dgr.haha)

nsb baik xkna wt air sbb bos2 kt cni bagus sgt
diorg masuk pantry sndri utk wt air.

huhu..dh byk dh aku mrepek ni..sbnrnye nk ckp psl ksakitan aku ni je.
tp dh smpai mlalut kt tpt lain..nnt aku post entry yg lain plak...

My 1st entry

hye all!!
pagi ni xde task lg.
tgh tgu my collegue verify yesterday's task..
xpe2...
dia tgh byk keje..so ade canla mau surf tenet.
kalo x asik dok ngadap komputer je ni rs cm dh nk tkelua bijik mata..
dhla mata ni rabun plus my astig a.k.a silau pn sgtla tgi..
hahaha..


alamak..msn suda nyala2..nmpknye org yg verify keje suda respon..
byk kne amend blk..smlm xnk ckp

k..la..
nnt post entry yg lain
bye all

Sitemap





p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.



banner
...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.