Tuesday, September 9, 2008

hadoi!!!
ni part yg paling aku xsuke dlm 1bln...
skt gila pinggang n abdomen di bwh perutku ni..
rs cm nk cabut je ltk tepi jap..
tp ape leh wt..dh mmg ditakdirkn xleh cabut, so tpakse mghadapi saat ksakitn stiap bln.
actually, kalo aku slalu g exercise,xdela plak rs skt..
tp since LI ni xbksempatan sgt nk g wt exercise stakat exercise sapu2 smpah kt rmh tu slalula.

hrni, lngsg xde task..
so aku layan tenet je smpaila tcipta blog yg tah pape je ni.
asyik bc blog org je, trus teringin nk ade blog sndri.

TO---> shepha, fida, dayang, uji n etc... ( I always read ur blog)
dgn adenye blog2 korg ni, mbuatkn life aku kt opis xbuhsan..
dhla kt department aku ni kalo nk communicate gna MSN je..so jarang mgunakn communication skill kalo nk wt keje..
everything must be send via email and MSN...kdg2 smpai nk bckp dgn member sblh meja pn gna MSN..very bored.huh!!
kdg2 aku ni leh jgk jd cm receptionist sbb meja aku sblh meeting room and discussion room.
ade je kdg2 diorg ni tingglkn msg suro panggilkn org sna cni utk msuk dlm blk tu.

mr d: nnt u suro MR. LEE (our big boss) masuk meeting dgn I
me: orait...but he still running the discussion kt sblh tu.
mr d: it's okla.suro je dia masuk nnt lps abes
(ayt2 ni slps disdpkn supaya korg rs best nk dgr.haha)

nsb baik xkna wt air sbb bos2 kt cni bagus sgt
diorg masuk pantry sndri utk wt air.

huhu..dh byk dh aku mrepek ni..sbnrnye nk ckp psl ksakitan aku ni je.
tp dh smpai mlalut kt tpt lain..nnt aku post entry yg lain plak...

9 comments:

Emmy Dahliana said...

tahniah kerana telah melangkah ke alam blog :P
post la gamba bnyk2

cheda said...

aku pun br melangkah ke alam blog! congrates..hehe

sHe pHa said...

lah.
terharunye.
ko bace blog aku ye.huhu.
nsb baik aku perasan feedjit aku.huhu.
anyway,ujie kim salam.

shoot_syuhada said...

slamat dtg ke dunia blogging...
marilah kite meramaikan blogger2 BITM...hehehe...

mademoiselle ain said...

hehe..ilya, jenguk2 jgk la kt blog aku yek..hehehe

sHe pHa said...

shoot.
aku kene wat satu link list utk BITM bloggers la.hu3

mademoiselle ain said...

aku sudah meletakkan resipi di blog aku

missy suzi said...

eh,ade name aku!!
hahaha..
xsilap type ker tuh??
ahaks!gedix..
aummmm~

missy suzi said...
This comment has been removed by the author.
...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.