Tuesday, November 4, 2008

Kena Kejar

harini xpasal2 kena kejar dengan org bank tuuttt...
bukannye sebab aku xbayar hutang bank.tp sbb haritu masa kitorg balik surau, dia jumpa aku n k.julie kt tangga nk masuk opis..diorg ni promotela macam2 kt kitorg such as personal loan n credit card..pastu diorg ks brochure n name card..
ingatkn abes kt situ je..rupa2nye tidak sama skali.
semalam, ada sorg bdk account ni bagitau kitorg ade sorg girl call cari kitorg. Pnatla kitorg ni pikir,sapela yang nak call kitorg kt cni..
Patu td, lepas klua dari surau resort, tetiba dengar someone jerit2 nama kitorg..
"JULIE!IYLIA"

huh?!sape plak tu yang panggil..
rupa2nye girl yg haritu kitorg jumpa kt tangga ofis..
harini dia tnya napa xcall dia balik..pastu dia pn bgtau xdpt nk go through kitorg nye email.dia cakap nak kasi lg brochure and other form utk kitorg..
Dia siap cakap lg dia call kitorg banyak kali, tp xdpt sbb kitorg takde direct line.huhu..selamat..
em, patutla semalam budak account tu ckp ade org call kitorg.rupe2nye dia..
Tadi pn masa dia dtg cni, dia tjumpe sorg staff dok kat luar ofis..pastu dia tnye kitorg mana.pastu staff tu cakap kitorg kt surau.terus dia pg dok depan surau tgu kitorg.
dia promotela mcm2 loan kt kitorg ni...kitorg xbminat langsung.siap cakap lg tgh rush ni.banyak keje nk wat..tp org tu still bcakap gak..

ingatkan dah abes..ttibe sampai kt 1 corner b4 sampai ofis, dgr lagi suara pompuan jerit panggil nama kitorg..
wahh!!!dia kejar kitorg lg.kali ni dia mintk plak no fon kitorg..tp kitorg xnk ks pn...pastu k.julie ckp,nnt we all call u...

hahahha..pnat kitorg bgelak ketawa lepas org tu pg

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.