Wednesday, November 5, 2008

Part 1

setelah bebrapa lama bz n xsempat nk update blog ni, baru hrni aku smpt update wif some story n some pics..


Ni gamba2 masa open house rumah aku. Actually, open house tu start dr tengahari smpaila ke malam.
tp disebabkn tengahri tu ramai sgt tetamu, xsmptla nk amik gamba. Lbh kurang 100 org dtg
ms tengahari. Ofis mate ayah aku nk ofis mate aku dtg serentak.tu yg smpai kitorg 1 family xsmpat nk lyn tetamu..
sorry ye...food smpai kene masak lg skali..tu baru kul 1..food sume dh abes..
sesak rumah kitorg ,asa tu.nasib baik ade corridor yg luas so leh la muatkn guest yg xmuat dlm rumah tu.
Waktu malam pn still ramai gak. 1 family sblah ayah aku datang dari muar, n9 n KL..meriah sungguh rasenye haritu.
kenetulan malam tu adlh mlm yg ke-100 arwah mak aku meninggal.kitorg wat skali tahlil arwah malam tu.
jemput org2 surau n jiran2 sekeliling kt cni.
Comot sket muka aku masa mlm ni sbb dh terlalu pnt n dh mls nk pikir baju ni match ke x dgn tudung.yg penting pakai je.
penat lebih menguasai diri.hehe


Xsangke plak member2 lama aku masa kt STF dtg jugak malam tu. Thanks to Filzah, Dina, Wani Rani and Linda..
Dirg ni ade yg dh keje n ade yg still blaja lg kt UKM. dh lama sgt xjmpe diorg ni. It's just like a small reunion to us.
Maybe next time kita leh wat gathering yg besar..ajak semua HEROES.

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.