Friday, January 16, 2009

Kepenatan

After 3 weeks aku start kerja, minggu ni lah aku rasa sangat2 flat.
kerja xbhenti2 sampaikn nak baca online newspaper pn xsempat.
keluar pagi, sampai rumah dah nak maghrib.
penat sgt2..
masa LI aritu xdela pulak aku rasa penat macam sekarang ni.
maybe masa LI diorg xkasi aku keje banyak.
sekarang ni keje aku menimbum2 smpai tkejar2 dateline.nak2 bila hari jumaat cmni.
keje msti clear and msti kene submit weekly report.

Last month, aku adalah diantara WD(Web Developer) yg dapat point tinggi.supposenye boleh dpt insentif $$$.
tp disebabkn aku still under probation period, so xdptla insentif tu.
Bulan2 yg akan datang, akan ku pastikn dpt hit the highest point.
nnt leh dapat duit extra.
tp tpakse bkorban masa sketla sbb nak buat kerja yang sangat2 banyak.

Now ni, aku still tengah develop hotel page kt Canada.
Sape2 yang rasa nk pegi travel bsendirian, bolehla buat reservation through our websites.
Company aku cover hotels around the world. We offer the best price to the customer.
-> Saje je aku nk promote company.
korg leh masuk link ni:Holidaycity.com!

1 comment:

missy suzi said...

kasehan kau eylia..haha..
nant aku view web compny ko..
g bcuti..kehkeh~

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.