Saturday, February 28, 2009

Boleh ke ni?

Tonite, I will have dinner with my collegues at Sheraton Subang.

Theme for tonite: "Retro 70's"

semua orang dah over excited with this dinner. They rent the costumes from the costume shop. Tapi aku malas nak pergi rent sebab tempat tu jauh. So, aku wat style mix & match baju2 yang ada dalam wardrobe kat rumah ni. Hopefully malam ni aku ikut theme Retro.





Huhu...mix & match

Parcel


... dayang telah mengeposkn 1 parcel ...
thanks ye


p/s: Noddy & Farah, sila jgn jeles.kalo korg nk jgk, sila bbaik2 dgn Cik Dayang.kuikuikuikui

Wednesday, February 18, 2009

Award from Dayang


Award ni aku dpt drpd Dayang. Dia ckp ni birthday present aku.
Thanks Dayang. Btw,sila jgn lupe besday aku. masukkn dlm reminder hp k!
FYI, Dayang ni adalah ahli 'plasenta'. Dia jgk adalah room mate aku ms sem khas n housemate aku ms kt utem. 3 years kitorg ddk bsame dlm 1 rmh. Dia ni suke masak2 esp jemput2 kentang.

Actually ni first time I got the award.huhu..selama ni tgk blog org lain yg dpt award je.

Peraturan untuk menerima award ini ialah:
1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!



10 fakta/hobi saya..

1) Saya suka dance. dh lame aku xwat aktiviti ni since abes matrik. bdn sudah naik ni. rs cm kne wt sumting.maybe aerobik.

2) Aku suke membaca.xkesahla bahan bacaan jenis pe pn. tp skrg nih tgh addicted dgn Little Black Dress Collection. Ni akibat penangan novel Dayang yg penah aku bc. trus jatuh chenta dgn lil black dress.

3) kadang2 aku suka gak drive sorg2 pastu bjalan je xde arah tujuan. korg msti igt kalo aku wt cmni, msti nk releasekn tension or ade prob. tp salah sangkaan anda semua. ni mmg hobi aku.bjalan tanpa gangguan orang lain.

4) Hobi terbaru, pg window shopping/ shopping sorg2. since kt rmh aku pn dh xde org, aku tpakse la pg shopping sndri. nk jmpe member pn jauh2.

5) Memasak pn one of my favourite. since kecik lg dh berani try main masak2 kt dapur.kalo tkena minyak pns je pura2 xsaket.haaha..

6) Power cermin mata aku ni makin meningkat. aritu br je pg check n the result was bad. approximate 6++

7) Disbbkn oleh itu, saya telah mengamalkn diet yg agak ketat. Sayur-sayuran mesti ade dlm setiap meal esp ulam2 yg fresh n carrot. kadang2 saya xamik pn ikan/ayam/daging. juz nasi sket n sayur yg sgt banyak. hopefully leh tolong mata saya jd baik

8) saya rindukn si dia...ehehhe (ni boleh ke?)

9) owh..aku sudah ngantuk..pnat dh mata ni asyik dok ngadap pc je dr pagi td

10) time kasih la cik dayang sbb kasi award ni kt aku.

pemenang award ini ialah:
1) Emmy
2) Cheda
3) Ain
4) Ronnie
5) Sayda
6) Xaem

Monday, February 16, 2009

Another Tag

Aku telah di'TAG oleh Noddy..ni tag psl kawen..
ahha

1. How old are you?
--> already 23 years old

2. Are you single?
--> single but not available (somebody has taken my heart)

3. At what age do you think you'll get married?
--> maybe 25 or 26.kne kumpul duit dlu

4. Do you think you'll marrying the person you are with now?
--> i hope so.

5. If not, who do you want to marry?
--> dunno

6. Who will be your bridesmaid & bestman?
--> maybe my sis.yg lelaki nye xtau.sila btanye kpd yg empunya bdn

7. Do you want a garden/beach or traditional wedding?
--> if ade peluang,nk wt garden/beach.

8. Where do you plan to go on honeymoon?
--> maybe kt Tioman or somewhere else yg ade beach. kalo oversea, teringin nk pg mauritius (akn ku usahakn utk dpt complimentary stay from H.o.l.i.d.a.y.c.i.t.y!)

9. How many guests do you think you'll invite?
--> xsurela..yg penting all my relatives, frens and collegues ade

10.Will that include your exes?
--> of coursela xnk.kalo nmpk muka dia nnt akn teringt peristiwa sedih yg dlu

11.How many layers of cake do you want?
--> 5 layers of fondant cake (my sis will decorate it 4 me.ahakz!)

12.When do you want to get married, morning or evening?
--> mlm kot (tiru Noddy)

13.Name the song/tune you'd like to play at your wedding.
--> Lagu lame2 yg semua org leh layan.

14.Do you prefer fine dining or just normal spoon & fork?knife?
--> Fork n spoon

15.Champagne or red wine?
--> dua2 tidak boleh minum. orange juice is ok :)

16.Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
--> tiru Noddy jgk..after semua selesai

17.Money or household items?
-->Both..skrg ni aku dh jd mata duitan.hahahha.sila sediakn segala2nya

18.How many kids would you like to have?
--> more than 1

19.Will you record your honeymoon in DVD/CD?
--> sure!

20. Whose wedding plan would you like to know next?

- Cheda
- eMMY
- Syikin
- Ain Karim
- Myzu

Tuesday, February 10, 2009

Geng..Pengembaraan Bermula

Aku nk promote movie ni kt korg semua..
sila menonton wayang Malaysia.
Kalo bukan kita rakyat Malaysia, siapa lg nk sokong.

After bc cmment member2 yg dh pegi tgk preview movie ni,
aku terpanggil untuk pg tgk nnt..

Upin & Ipin tu dh jd cm 1 icon kt Malaysia.
Pegi mane2 mesti nmpk muka diorg sbb byk merchandise tjual kt luar sne.


Wednesday, February 4, 2009

Quotes

"Believe that you have it,
and you have it"

- Latin Proverb -

Penjual Keyword

Jual!!jual!!
Sape rasa2nye nak beli keyword boleh beli dari aku.
hahahah!!!

tetiba je tukar profession.ni disbbkn oleh 3 jam dok dlm meeting room.
blaja cmne nk dptkn keyword yg terbaik utk develop website.
kalo dh ade keyword yg bgs, website korg leh jd 1st ranking dlm search engine.

penat gile dok dlm meeting room td.nk tdo pn ade.
dhla kt luar ujan,dlm meeting room tu plak sejuk yg amat.
cpt jela mata aku ni layu.
sian helen.pnt dia mengajar.kitorg ni ngantuk2 je.
sori helen.
...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.