Thursday, March 5, 2009

Boring

Boring betul harini. aku just dapat 1 simple task yang tersangat la mudah.
cari map hotel
xsmpai 10 minit dah siap. pastu terus terkebil-kebil xtau nak buat keje pe.
bukannye xtau nak buat keje pe, team leader aku yang xassign task. dia cakap harini xde task untuk aku harini..
boring btul!

so, aku pun memulakan aktiviti di kala kebosanan. baca blog2 member and 1 blog yang sentiase di baca setiap hari " Redmummy.com".
best sangat baca entry2 k.red ni.

bila dah penat baca blog, pergi borak2 dengan akak2 ni. diorg ni pn tengah xde kerja.sama je cam aku. company kitorg tengah fokus on Search Engine Optimization (SEO). xsemua orang yang buat. so sape2 yang xinvolve, kadang2 1 hari xde keje.kitorang just updating the info, map and pictures. kalo hotel xrequest untuk update, xdela keje.

For developing stage, manager suro hold dlu sbb nk fokus kt SEO. SEO ni penting untuk web. with the right keyword, web akan tersenarai kt 1st page Google and of course la makin ramai orang yg akan masuk web company kitorg n of course mereka akan book hotel for their vacation/business.

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.