Monday, March 30, 2009

Rasa Seperti Ingin Bercuti

Disebabkn aku ni keje ade kait mengait dengan hotel, slalu sangat rasa cam nak pergi bercuti kat hotel or resort2 yang best. mostly resort n hotel2 yang best ni ade kat pulau. untuk pasangan yang baru kawin, bolehla datang honeymoon kt bintan island, bali, mauritius. resort2 kt situ semuanye superb best!!! mmg leh feel rs romantik. even korg tgk website dia je pn korg dh rasa perasaan tu.

Sambil2 buat keje, aku ni slalu sangat berangan nak pegi bercuti kat sana. rasa cm nk bcuti dengan si DIA. heheh
"Dear, u nak pegi x?"


Sila bekerja dengan rajin iylia!! (cewahh!!kasi semangat kt diri sendri) Nanti leh kumpul duit pegi bercuti. Ni antara facilities resort yang sempat aku masukkn dalam blog ni. Enjoy d pics!!

- swimming pool-

- swimming pool again -

- room-

- spa (a lil bit censored.kihkihkih) -

- dinner time -

3 comments:

Nadiela said...

perghhhh klu dilamar kt tmpt dinner mcm tu best siot.
laju je jwb 'i do'
(gediks seketika):P

stormz said...

mmg best pn nadila..

my name is Ain said...

jom2 g cuti..

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.