Tuesday, April 14, 2009

Lunch With Her


I met Dila a.k.a Along at Cyberjaya. She's handling 1 project here. Selepas beberapa kali dia msg ajak lunch same2, baru harini berkesempatan untuk lunch same2. xsempat nak amik gamba bsame sbb sibuk makan.lapo. Kitorg sibuk bercerita tentang Cyberjaya yang sangat panas and cite pasal our new life in office. xsempat nak bercerita dengan lebih panjang sebab aku leh klua lunch 1 hour je. kalo terlebih kne replace balik. Next time kite klua lg ye Dila.

Owh, saya juga mahu berjumpa same mereka dibawah ni:

dan ini juga:



2 comments:

Nadia Nazifah said...

melampau ye nk letak gmb aku kene timbun pasir. tak glemer langsung. hahaaha

stormz said...

hahah..rajen plak ko mrewang dlm blog aku ni. xpe noddy.xde org knal ko

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.