Saturday, April 18, 2009

Online Shopping

Sekarang ni, banyak blogshop yang tumbuh bagaikn hujan yang menawarkan pelbagai barangan. Antaranya pakaian, cakes, craft yang dibuat atas kekreatifan sendiri and many more.
Setiap blogshop ade penggemarnya yg tersendiri.
Dengan adanya blogshop atau other online shopping yang lain, kita semua boleh memebeli barangan dengan hanya perlu meng'click' sahaja button barang2 yang menarik perhatian kita.
(ceh2!!ayat cm skema jap)

tgk gambar2 ni. ni la hasil aku ber'online shopping'. heheh yang dekat bwh ni, baru je dapat from Ceeramoon.



Thanks K.Ceera susah2 payah angkut parcel banyak2 untuk anta kt sume customer. sy bc entry psl tu kak.
Kenal x sape K.Ceera? dia ni blogger yg femes gak. artikel psl dia baru2 ni ade masuk dalam majalah i-Remaja.

Then, ade jugak baju yang aku beli kat GetGorgeous. sangat banyak baju2 yang menarik n cantik2. better korg pegi tgk website diorg.mesti nnt korg berkenan cm aku.hehehe GetGorgeous ni slalu gak la sponsor diorg nye baju for dara.com (ni kalo xsilap la. korg tgkla sendri kat page diorg.kalo salah bgtau ye)

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.