Saturday, May 30, 2009

.:Gambar Muda-Mudi:.Phase 3

Again n again, aku hidangkan korg dengan gamba2 aku n kwn2 ms blaja..kami mmg rapat.still contact till now..Sebenarnye aku xtau nk buat entry ape..tu yang aku korek2 gamba2 lame dlm pc..so ini la hasilnye.. Gamba2 ni menunjukkn diorg semua ni telah menemankn aku pg berjoging kt Tasik TU. JOging membuatkn aku sht dan bertenaga.

- bersame cik dayang -


- tumpang bergambar kt motor org :P -

- kami!! tp tertinggal lg sorg..cik ika xde dlm gambar -




- ini gaya ape nih? -




- excited buat sit up -



- aku sorg je joging -





- lepas buang lemak, dtg kt cahaya tasik tambah lemak plak.kehkehkeh -



Ni plak masa break kat Cafe Cubic



Jariku terluka di pagi Sabtu

Disebabkan naktunjuk skill potong bawang ala2 chef, nasibku telah menjadi sangat malang di kala pagi sabtu sbb tanpa disedari, sebatang pisau telah berjaya menghiris jariku yang tersangatla comel ni.

sakit betul.dh lama xterkena pisau ni.rasa2nye last skali masa skola rendah. tp masa tu still terkial2 lagi pegang pisau. ni dah kira cam ala2 chef potong bawang still terkena jgk :(

Sebenarnye tengah tolong ayah aku masak. ade org order pagi ni. sebab tu la semua bende kene buat laju2 smpai la jari ni jadi mangsa.ehheheh :P

Jari hantu sebelah kiri ni yang jadi mangsa.


ok..bubye...

Thursday, May 28, 2009

.:Gambar muda-mudi :.Phase 2

Ni plak gamba2 shooting kitorg 'TEARS OF LOVE' & 'DANIA'

- Awin bsame video cam -

- TEARS OF LOVE crews, actor n actress -




- Ila n Farah (blakon lecturer n student) ;P -

- sempat bgambar tgh shooting -

- gaya seorg director n cameraman :p -

- with Ila Dania -



- still standing -

- majin n arifah (adik ada) -

- one of the scene in DANIA -


.:Gambar muda-mudi :.Phase 1

Entry kali ni aku nak hidangkn korg dengan gambar2 masa kau blaja kt utem 3tahun yang lepas. entry ni mebi hanyalah ga,bar semata2 bcoz a piece of photos can tell 1000 words..

- kt Alamanda lps visit mdec-

- itu adik noddy ye yg btudung itam-

- ini emmy -

- bsame Noddy -


- owh, itu dr.sazy-

- groupmate Bengkel 'DANIA' -

- kwn2 sekelas -

- k.balkis bposing -

- jejaka2 bitm -


- farah & natra -

- ni bunting grup farah -


- bsame dr.sazy supervisor kitorg -


p/s: entry ni autopublish tau.korg jgn igt plak aku rajin nk update kt opis.blambak keje aku kt opis ni
...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.