Monday, May 4, 2009

Catering


Last weekend kena masak untuk majlis tunang.hahah..bukan aku yg masak ye.
ayah aku yang masak. aku ni just jd cm assistant je.potong2 segala bende..
bawang, sayur2 +++...

Menu last week adalah Nasi Tomato + ayam masak merah + acar + Dalca.
Yummy!!!
Tp xsmpat nak snap gamba sebab nak cepat anta g rumah org tu kat Seri Kembangan.

Sape2 yang nk order food dari ayah aku, boleh contact aku via email or fon. Kalo untuk kenduri kawin xboleh la ye sebab kitorg xde kakitangan yang nak menolong. selalunye, aku n ayah aku yang buat. kadang2 je adik2 aku tolong kalo diorg balik rumah.

Menu available: Nasi Beriani, nasi bukhari, nasi arab, nasi hujan panas,roti jala, ayam masak merah, daging/ayam beriani, dalca, acar, nasi berlauk (nasi putih n lauk2 yang korg request), puding n macam2 lagi.

Coming soon, kitorg mungkin akan ambik order for cupcakes, cakes. ni kena tunggu pastry chef balik rumah.

Separate the words to others ye...

sila la jangan malu2 untuk order. kalo nak tau sedap ke x, boleh la tanye sape2 yang pernah rasa hasil masakan ayah aku.

5 comments:

nurulshima said...

wei, ur dad wat catering ke? wow..tak tau lak b4 this..bestnye!

k.e.r.i. said...

bila cupcakes available?
aku dah lama mengidam.
hahahaha.

stormz said...

ronnie: ayh aku dh lame wt katering.just xheboh dlm blog aku ni.tp skrg dia yg suro advertise dlm blog.suro cr customer

keri: dlm bln 6 mebi cupcakes available.nk tempah boleh

Anonymous said...

cmne nk contact catering ni

stormz said...

@Anonymous blh contact no ni 019 3997230 (ismail). Kami amik order kecil-kecilan sekitar putrajaya, bdr baru bangi, cyberjaya, seri kembangan, puchong,kajang

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.