Thursday, June 11, 2009

Ronda2 Kelantan

Hari Isnin tu kitorg pegi Kelantan plak. Kat sna kitorg g jalan2 kat Pasar Siti Khadijah, Rantau Panjang n Pengkalan Kubur je sebab nak beli barang (of cos la baju2 n barang2 katering ayah aku):)




Berjaya jugakla aku menawar2 harga blaus n pants kat sna. Kalo kat KL or buat online shopping, harga msti RM50 n above. tp kat sna aku dapat 1/2 price.

Adik2 aku semua mengendeng x hengat. lepas amik ape yang diorg nk msti diorg cakap kuat2..

"Along, cepat bayar kitorg pnye barang ni. Ayah xpayah kluakn duit "

Xbanyak tempat pun kitorg pegi sbb b4 dis dh banyak kali pegi sna.


Aku balik putrajaya petang semalam lepas pegi wedding staff ofis ayah aku. around kul4 kitorg gerak from pengkalan chepa. Kul 12 mlm sampai kat rumah. Fuhh!!punyela penat dok dalam kereta tu. Dahla 1st time lalu machang-kuala krai-gua musang-kuala lipis-raub-bentong-karak-putrajaya. before ni aku slalu ikut terengganu-muadzam shah-segamat-muar sbb dulu2 aku dok muar.

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.