Friday, July 3, 2009

Award From Noddy


~NODDY HAS REWARDED ME WITH THIS~
THANKS!

Copy the award above and paste it on your blog.


Name 5 interesting facts about the presenter of this award.

Every blogger has to name 10 facts/hobbies about themselves.

You have to choose 10 award recipients and give a small description about them.

---

5 Interesting Facts About Noddy

  • Noddy mrupakan salah seorg pencinta pink yg setia
  • Noddy juga mrupakan assignment partner aku masa blaja kt utem
  • beliau xsuka makan makanan yg bersos n semua makanan yg berwarna merah
  • Berhati lembut n mudah tersentuh (tp slalu cover konon2 xnanges.pdhal mata merah n sembab)
  • noddy suka bersolek

10 Facts About IyLia

  • Pencinta purple. tp xobses sgt
  • sangat suka makan makanan yg pedas2 n masam2.
  • berkaca mata
  • sekarang ni aku sedang membina career
  • aku suka travel. xkesah la pegi mana2. asalkn berjalan jauh
  • aku belum ada kereta sendiri n tidak bercadang utk beli lg
  • aku suka memasak (bak kata noddy : Iylia - akan menjadi chef terkemuka kalau berhenti kerja) itu adalah 1 angan2 di waktu senggang
  • tengah blaja membuat segala macam kek, cupcake, puding
  • selalu berangan nak jahit baju sendiri. tp sampai sekarang belum menjadi. sarung bantal je yang jadi :P
  • aku suka membaca. xkesahla pape.kadang2 iklan kat brochure or paper akn aku baca berkali2 smpai bosan
10 Award Recipients


xbercadang nak tag org lain. kalo korg suka amik je la


p/s: esok rumah aku ada kenduri. sape2 free, dialu-kn utk dtg :)

2 comments:

Nadia Nazifah said...

weh weh cakap aku suke pink tu kaver2 lah ehehehe!

suke travel eh.nnt kite gi redang k. yeyyy!

stormz said...

waa!!xsabar nk g redang. finally ko leh pg jgk!!!

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.