Monday, August 3, 2009

Cupcakes 4 My Friends

Last Friday, aku buat walnut cupcakes for my friends. Asyik slalu buat plain cake n why not I tried sumting new. Berjaya jugak hasil eksperimen aku n rasa pn sedap. yummy!!!
Actually, my friends n I ade buat plan nak pg Redang Island. dh lama plan n baru minggu ni kitorg dapat pegi. ni pn banyak jgk halangan yg datang saat2 akhir ms kitorg nak bertolak. Alhamdullillah, plan yang dibuat berbulan2 lamanya berjaya jugak.
Aku, Farah n Dila datang dr KL. Ika datang dr JB, Dayang dr Kuantan n Noddy dr Kemaman. Kitorg semua berkumpul dekat Jeti Syahbandar Kuala Terengganu.


p/s: sori korg..icing cupcake tu tercomot ms sampai kt tgn korg.heheh..nxt time aku buat elok2 sket.

4 comments:

farah said...

iylia, aku nak lagiiiiiiiii!! bile plak aku dpt merase. xokan nak tunggu g sipadan pulak kot.. ekekekeke

Nadia Nazifah said...

aku pon nak jugakkkkk cupcakes tu lagi!~ letak walnut banyak-banyak!!

LanaBulu said...

hai..kakak2 semua..belajar lah buat ..ni kira nak rasa jee..heee

stormz said...

farah: nnt raya dtgla rmh aku.nnt aku buat kek lain plak or mebi aku buat fruit tart utk korg

noddy: sila raya rmh aku nnt

lanabulu: diorg ni my friends yg mmg suke merasa hasil masakan aku since blaja

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.