Thursday, August 6, 2009

iLoveMalaysia Contest

Bersempena dengan bulan kemerdekaan yang ke-52, Exabytes telah menganjurkan 1 contest. Exabytes merupakan salah satu syarikat hosting yg terkemuka di Malaysia.
Senang je kalo korang semua nak join contest ni. Korg semua just perlu letak banner ni dalam blog korg. Hadiah untuk contest ni pn sangat2 la lumayan. Dengan hanya meletakkan banner ni dalam blog, korg berkemungkinan besar untuk memenangi iPhone 3GS and also Western Digital Hard Disk 320GB. Nak x??


Senang je. Apa yang perlu korg buat adalah:
1. Masuk website ni
2. Isikan segala maklumat yg diperlukan dalam Registration Form
3. kat bahagian Referrer’s Email - sila letakkan email aku ni yg menunjukkan korg dapat tau contest ni dari aku. Ni email aku. stormz_iylia[at]yahoo[dot]co[dot]uk

Referer's email ni gunanye bila kalo korg menang n secara automatik aku pn akan jadi pemenangnya. Pemenang dipilih dengan cara cabutan bertuah. Suka x korg??

Apa lagi!!cepatla masuk contest ni sebab korg semua berpeluang untuk menang hadiah2 yang disediakan.

1 comment:

jai.jezz ^.~ said...

ye la.. senang jerk kan nak menang.. hehehehe..

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.