Thursday, August 13, 2009

Snorkeling Time

Entry arini bukannye nak mengajak korg semua g snorkeling. tapi nak share gambar2 gadis2 yang pg bcuti aritu. aktiviti yg include dalam pakej percutian kitorg adalah 3kali snorkeling. Fuhh!
Sampai2 je kat resort, trus pg kat diving centre. settlekan pasal equipment utk snorkeling. rehat2 jap kat bilik, pastu trus je pg snorkel. 1st skali kitorg pg dkt Pulau Berjaya ---> near to Berjaya Hotel
Terkial2 jugakla kitorg ni. Almaklumla kitorg ni xreti berenang sangat. pastu 1st time snorkel. nasib baikla ade hero laut. dia yg rajin melayan kitorg. snap2 gamba dlm air. mentang2 la kitorg ni gadis2.hehehe
2nd day pagi2 kitorg pegi Marine Park. Mula2 sampai xramai org. ikan pn jinak2 ms ks makan. laju je diorg pg kat roti2 yg ada kat atas tangan kitorg ni. cantik gile tengok coral kat marine park tu sampai xsedar sebenarnye dah terlampau ramai gile manusia kt dalam air. nak snorkel dh xnampak ikan, tp penuh dengan kaki2 org.ahhaha
Petang tu pulak kitorg pg snorkel lg kat Kalong. Masa ni arus kuat sangat2 n menguji tahap kemampuan kitorg nak berenang. konon2 dah pro la. tp arus kuat sangat sampai penat jdnye kitorg ni.
Macam2 aksi ade ms snorkeling tu. paling xdapat dilupakan--> Anjing laut, anjing laut
ahhahahah..


Fadilah sila take note ye ;P

5 comments:

mekarlid said...

ada ke aksi anjing laut tue?...xde rsnye..wakakakaka.

stormz said...

saje2 je wt cite. teringat kt ko sebut anjing laut ms swimming
hahahha

jai.jezz ^.~ said...

ni pulau mana lak korang jelajah ni..??

Nadia Nazifah said...

da dpt gmb dari frh ye. nape aku xdpt pon lg. hoh.

korg ckp ape anjing laut tu sampai skrg aku xpaham. hahah

dMasyri said...

hahaha..
anjing laut..anjing laut.
rase cam terngiang2 lagi suara along..
=P

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.