Tuesday, September 1, 2009

Aktiviti Weekend

Hai korg!!!
ape aktiviti korg sepanjang weekend?
mesti seronok kn sbb we had a long weekend.heheh ;p

Hari sabtu tu adik aku yg blaja kat JB tu balik rumah. lepas amik dia kat serdang terus kitorg g beli barang2 dapur. disebabkn banyak sgt barang dapur xde, so penuh gile trolley aritu and it costs us double ok!

Lepas cari barang2 dapur, pegi jalan2 cari baju raya plak. kitorg beli ready made baju raya je. malas nak pegi tempah2. lagipun saiz kitorg ni senang je cari.

Hari ahad rehat je kat rumah. sambil2 tu buat cookies sket. best rasa cookies tu. cubala korg try. resepi aku dh letak kat previous entry.

Malam tu kitorg buat bbq. semua adik beradik ade. so sskali buat sumting yg lain. kitorg bakar kat balkoni rumah je since ddk kat apartment kn. xde tanah.hehe..berasap2 kat balkoni tu. msti neighbour tensen sbb asap masuk rumah.hahaha..biarla..sskali je.



Kitorg buat bbq ayam je sbb malas nak cari seafood. ayam tu rasa best sangat. rasa cm sate pn ade. ade yang nak resepi bbq ayam tu x? resepi bbq ayam tu akan menyusul in the next entry k!!



No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.