Friday, September 25, 2009

Saya dapat kad Raya :)

Rasa2nye belum terlambat lagi aku nak share story dengan korg. aku sebenarnye dah lama xdpt kad raya tau except e-card. raya kali ni dpt 2 kad from my fren and my blogging fren.



Ni 1st kad raya from Noddy a.k.a Elnadia. Dia ni kawan masa kat utem.orgnye sangat baik ye :) ---> promote noddy sket.heheh ;p

Owh, rupe2nye ni kad ofis dia, tengok tu ade logo Jasa Merin.




Ni plak kad raya no 2. siap pos pkai poslaju lagi tau.
jom kite tengok sape yg kasi.




Tadaaa!!!!




Kad ni AyuTheSun yg kasi. Thanks k.ayu. tkejut gak dpt kad raya dari dia. aku just kenal2 dia ni hasil melepak kat blog Redmummy.



Dapat 1 small souvenir from her sebab aritu aku ade join contest kat blog dia.tp xmenangla.hehehhe

2 comments:

Nadia Nazifah said...

ye ini dia noddy yg sangat baik dah datang.

hahaha merepek la ko nih. aku xprasan entry ni, cane ntah bole telepas. hoh. br prasan setelah hampir sebulan lebih. :p

stormz said...

xpe2 noddy..
xsangke ko anta.hehe

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.