Saturday, October 31, 2009

Nuffnang Buffered Earnings

Perasan x kat blog aku ni ade 3 campaign@advertisement yg tengah berjalan?
I'm one of yang dapat buffered earnings tu.hehee. 3 ads tu la yg tengah berlegar2 dalam blog ni. tu pun kalo korg perasan la.


Buffered earnings tu ape? Nak cite la ni.
Kalo korg semua bertuah, advertiser akan pilih blog korg untuk diorg iklankn produk. Xsemua blog diorg pilih. diorg amik blog yang ade potential untuk kasi benefit kat company diorg.


Macam mane nak dapat?
1st,Korg kenala maintainkan traffic kat blog korg. blog aku ni pn kadang2 tinggi,kadang2 rendah gak. depends on entry yang aku letak. title entry letak la yg best2 sket or yang mcm buat kontriversi sket. konpem rmai yang terjah nanti.


2nd, jangan letak widget2 yg boleh menyemakkn blog korg especially kat bahagian sidebar, header.


3rd,rajin2la update.


Ramai jugakla blogger yg dapat buffered earning. kalo korg rasa2 nak dapat, ikutla tips2 yang xseberapa tu dari aku.

4 comments:

e l d y said...

ni pula tips gua :

http://jejaktrend.blogspot.com/2009/09/tips-bila-dapat-metered-cpm-nuffnang.html

he3 ~

stormz said...

Thanks eldy. sharing is caring :)

Sharinginfoz said...

congrats, saya belum dapat lagi sebab baru lagi
http://sharinginfoz.blogspot.com/

stormz said...

xpe2..next time blh dpt

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.