Wednesday, October 7, 2009

Semua orang Bergembira :)

Semua blog member2 aku sekarang ni sibuk dok story pasal konvokesyen kitorg last weekend. It was an exciting day 4 us after berhempas pulas belajar untuk dptkn degree. Everyone comes with happy faces.




Most of my friend dh dapat keje after abes LI aritu. Bagus2!! Tahniah utk korg semua :)





- in front of FTMK building -
Konvo kali ni diadakan kat Dewan Besar UTeM. Kitorg yg rasmikan dewan tu.selama ni diorg sewa kat tempat lain. Bangga sangat2 even xdapat blaja kt Kampus Tetap Durian Tunggal, at least dptla jugak rasmikn dewan tu.



After konvo tu xsempatla sangat2 nak amik gamba dengan my friends sebab nak rushing pegi cari tiket 4 my sis yang nak balik Pasir Gudang. Ade rezeki kite jumpa lagi ye kawan2.

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.