Tuesday, November 24, 2009

Protected Entry: I didn't meant to hurt you

5 comments:

mekarlid said...

Nape korg sk wat benda alah ni..
ntah xde apa2 iylia ni..cpt bg aku pss nye..mahu bc

farah said...

ngahaha.buat bodo je org macam tu iylia. tak rugi sesen pon kalau ko buat tak tahu kt dia. btw, aku igt post ni pasal ko gaduh ngn apis..kekekeke

mekarlid said...

Bkn slh ko..lantak dia la..
senget x bertempat btl org cmtue.

Nadia Nazifah said...

next time, just ignore n xperlu nasihat. biarkan aje k ;)

tp kalo nk nasihat jgk, ko kena pandai cakap la. lembut2. mebi die over fragile, n tak leh kalo org tempelak. ape lg soal bentuk badan even obviously die yg salah sbb xjage mkn :)

ps: aku pon nk buat protected entry ni. there's something bothering me lately, really really.

stormz said...

ahahaha..hrni aku buat xphm je bl jmpe dia.hahaha

lepas ni mls dh aku nk nshtkn dia even kdg2 dia mintk gak pape suggestion dr aku.

noddy, sila buat protected entry tu cpt2.xsbr nk bc.hehehe

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.