Friday, November 13, 2009

Putrajaya Waterski World Cup 2009


Ni gambar2 masa aku pegi  Putrajaya  Waterski World Cup 2009 kat Kompleks Sukan Air Putrajaya, Presint 6. Disebabkan terlupe bawak kamera, so gamba2 atlit main waterski xdapat dicapture sebab jauh.


- Grandstand kat situ-


-Pullman Hotel Putrajaya kat sebelah kompleks sukan air ni je-





-Aizat-





-Misha Omar (Diorang ni perform kat depan seat aku)-





-Pantai buatan (in the middle of Pullman n Water Sport Complex)-


-sesuai untuk family datang beriadah. bawak kids mandi-manda kat sini-


Dah lama xdatang kat Kompleks sukan air ni. Last time datang masa aku participate dengan kayak 2 tahun yg lepas. masa tu presint 6 ni xde pape lagi. sekarang ni dah cantik.ade hotel n pusat maritim. kat depan pantai tu pun ade swimming pool. kalo rasa xnak mandi pantai,boleh mandi kat swimming pool tu.

2 comments:

smiley said...

hahaha..aku tahu ko memang minat sukan-sukan air nihh..

thanx for dropped comment ^_^

comment ko aku dah jawab..sila layari http://triplesmiley.blogspot.com/2009/11/erl-from-kl-central-to-putrajaya.html

sekian, terima kasih :D

regards,
http://triplesmiley.blogspot.com

smiley said...

hahaha...dah abis utem br tau ek..

komen ko aku dh reply ^_^

sila layari http://triplesmiley.blogspot.com/2009/11/erl-from-kl-central-to-putrajaya.html

thank you

regards,
http://triplesmiley.blogspot.com

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.