Wednesday, November 4, 2009

This is it!


Last weekend,aku pegi tengok Michael Jackson's: This is it. Best sangat2. Aku recommend korg tengok movie ni. 4/5 star :) Bravo2!

Rasa macam tengok dia perform live je sebab everything looks very fantastic. cgi effect, the dancers, backup singer and also the music.sangat2 superb!




Korang boleh tengok trailer ni dulu. lepas dah tengok,cepat2 la pegi beli tiket. xrugi la kalo korang pegi tengok. It's not documentary movie.


Kalo xpercaya movie ni best, boleh baca review pasal tu kat
sini atau pn kat sini.



Lepas tengok movie, kitorg pegi picnic makan kfc. makan kat dataran putrajaya sambil2 amik angin n tengok budak2 main kat sana.

Masa jalan2 tu, terjumpela plak ex-schoolmate aku time kt stf. Lame sangat xjumpe.last time jumpe masa pegi wedding my fren last year.

-with Dina-

2 comments:

Nadia Nazifah said...

rajennye ko update blog. hahah.

ko da tgk muvie ni? aku lame tak tengok muvie. xde geng. huwaaa!

stormz said...

aku boring dok rmh.xde keje.
aku pg tgk movie pn bl ade adk aku or bl hafiz dtg je

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.