Monday, November 30, 2009

Walk Of Life

Title xbleh blah btul.sebijik cam biskut Jacobs punye kempen. Actually, pagi semalam kitorg pegi jalan2 kat Taman Warisan Pertanian Putrajaya. Taman ni tletak dekat Presint 16,bersebelahan dengan sekolah.

Mula2 ingat nak breakfast je kat food court situ. tapi bila tengok tourist from China naik dusun kat atas tu, teringin jugakla nak naik. Nama je duduk putrajaya, tapi dusun kat situ xpenah aku g tengok.

Before masuk tu kenala bayar RM2 per person. korang boleh pilih either nak jalan kaki or use their shuttle service. kitorg jalan kaki je.amik angin sambil tengok tanaman yang xpernah jumpe.

Banyak jugakla tanaman yang ada kat situ.


- misai kucing -




- tongkat ali -


- padi -





 
- macam dah berisi sket.hehe ;p -

 
kat sini bolehla kalo korang nak buat small gathering. view sangat cantik dari sini sebab taman ni kat atas bukit




- buah delima -




No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.