Friday, November 20, 2009

Widget hijau Itu

Nampak x widget sesumpah kat sidebar kiri aku?
Ape?
cute n cool!

Kalo korang nak widget tu untuk blog korang, bolehla klik kat sesumpah ijau tu. Korang akan masuk FCUCOMMUNITY. Macam2 widget yang cool ade kat situ.korang pilih la ye.

Kat FCUCOMMUNITY tu, korang boleh jugak share cite2 best yang ade kat blog korang kat situ. kire cam nak mnarik traffic datang blog korang jugakla.

Ape lagi, pegila jengah FCUCOMMUNITY. Korang kan dah tengok widget aku tu kn, hehhehehe...rajin2 la tinggalkn jejak, komen

2 comments:

Kuwe said...

sesumpah hijau ja ka?

stormz said...

sesumpah tu jela yg ade kt sni.yg lain blh tgk kt blog fcucommunity tu :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.