Friday, December 18, 2009

Di hari Maal Hijrah

Aku keje ye korang hrni!

jeles plak tengok orang lain cuti.dhla ofis ni sunyi je sebab ramai yang cuti.kitorg punye public holiday sket je, kena select sendri public holiday yg mne nk cuti.huhuh :(

Boring je...pegi makan tadi pun xnampak sangat kete kt atas jalan.

Tapi xpe.disebabkan hari ni dah bermulanya tahun abaru dalam kalaendar islam, so kenala aku jadi rajin.-->salah 1 azam tahun baru.nak jadi pekerja yang rajin n boleh buat keje dengan laju tanpa layan facebook n blog time keje.(hahah..boleh ke?)

okla..nak sambung keje.dateline dh dekat ni.huhuhu

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.