Wednesday, December 30, 2009

Farhan's Engagement Day

Jangan tersilap baca title tu ye. It's Farhan.. not Farhana.




Ade member aku hampir2 tsilap baca title album kat fb. kalo korang tsilap pandang mesti korg ingat aku yang tunang. nehi2x!!!



kan aritu aku ade memekak kat tweeter pasal nak balik kampung. Ni la sebab nye napa aku balik kampung. Actually, on xmas day aku xcuti pun. tapi sebab AL banyak lagi, bolehla apply leaves for 2 days Friday + Monday.

On Saturday, we had to go to Kluang for my cousin's engagement day. Kalo tengok orang yang anta, rasa cam nak hantar orang pegi kawin je. 11 cars = 50 person. ramai giler ok! semua adik-beradik ayah aku except maklong yang pegi anta. dh lame rasanye family kitorg xde yang btunang + kawin.






Aku jadi leader for dayang2 kat belakang tu sebab aku yang pegang sirih junjung. orang2 tua cakap, sirih junjung tu ketua kepada segala hantaran yang ada :)



- my aunt with her future daughter-in-law -


- waiting for 'makan2' time -





- my beloved cousins -





Ramai jugak yang tanye bile plak turn aku. hahaha korang rasa bile?! XD


2 comments:

mekarlid said...

iylia..dimanakah tmpat tue?
tman indah jaya ke?

stormz said...

Taman Intan Kluang.

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.