Wednesday, December 16, 2009

flymas.mobi – as Easy as 1, 2, 3

Sekarang ni semua benda boleh buat dengan hanya klik2 kat hujung jari je.




Kalau korang semua nak tau, baru2 ni MAS baru je lancarkan flymas.mobi (mobile site yang mana korang boleh access for booking ticket directly through your mobile phone).




Dengan adanya flymas.mobi ni bila2 masa je boleh kalo korang nak booking ticket. Selain function booking ticket, flymas.mobi ni juga ada function2 yang lain.



  • Book Flight
    • Book your flight for the cheapest fares available. You can also hold your booking and proceed to pay using a credit card. What’s cool, share your itinerary on social media with friends. 
  • My Bookings
    • With one click access you can check in via SMS. With high-end phones (e.g. iPhone, Blackberry, Android devices) you can choose your preferred seat that links to the mobile boarding pass.
  • Check In
    • Shove the computer and printer aside and go paperless! Board your flight with the boarding pass on your mobile.*
  • Flight Status
    • Find out if your flight is on time quickly and easily with the real-time flight information status facility.
  • Timetable
    • Check the latest flight arrival and departure times, and choose a flight straight away with the booking details pre-filled.
  • Contacts
    • Get in touch with our offices worldwide and find your way there with ease via Google Maps.
  • Baggage Tracer
    • Should anything go amiss, you can check the status of your lost baggage instantly from anywhere in the world on your mobile.

Senang je kan kalo korang semua nak guna flymas.mobi ni. Boleh digunakan dimana-mana sahaja sepanjang masa asalkan korang ada mobile phone :)

Kalo korang semua nak dapat free ticket to Australia, ASEAN countries and domestic, joinla contest ni. Just blog about the flymas.mobi and you can stand a chance to win the ticket!

      5 comments:

      Sarah Ezeeliya said...

      teknology makin maju beb..jadikkan kemahuan dalam kehidupan semakin tinggi..kewangan semakin rapuh...huhu..

      stormz said...

      mmg makin maju.kewangan makin goyah je sbb nk memenuhi kemahuan.

      Rabiatul Adawiyah said...

      good luck dear.. wish me too k.. :D

      Kyuubi_85 said...

      Manusia tak pernah puas, nak semua senang je.. kalau ble, ckp sepatah je semua kerja dah siap.. tak payah nak bergerak pn..

      stormz said...

      @Rabiatul Adawiyah: thanks :)

      @Kyuubi_85: mmg pn.sbb tu ade teknologi.blh tlg buat semua bnde jd sng.

      ...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.