Sunday, January 3, 2010

Awak dah kerja ke?


Petang tadi turun jap kat food court depan rumah. Ade Flea market setiap hari Ahad.
Jalan2,pusing2..sampaila kat 1 gerai tudung ni. nampak cam berkenan je...

Masa nak bayar tu tetibe tokey kedai tu tanye, "AWAK DAH KERJA KE?"
Terkejut gak masa orang tu tanye. pastu aku just say YES je la kn.

Pastu tokey tu cakap, "cm xpercayala plak awak ni dah kerja.saya ingat awak ni form 5."

rupenye dia terkejut aku beli tudung banyak n bayar gune duit sndri. siap tnye lagi kat adik nak amik yang mne 1.heheh..Awet muda jugak aku ni :)



Inila wajah yg dikatakn awet muda.hahaha..tettt...
sape lg nak puji kalo bukan diri sndri ;) btul x?


No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.