Wednesday, January 27, 2010

Bertambah 1 lagi angka

Diam xdiam, rupe2nya aku dah melangkah naik 1 lagi umur. Oh, No!! xsangka la plak dah besar rupenye aku ni. orang cakap,umur cam aku ni dah boleh/layak untuk kawin. tu orang la yang cakap. kalo ikut ape yang aku cakap, umur camni, still aku lom layak untuk kawin.



Masa sekarang ni la aku nak kumpul duit dulu untuk beli aset/simpanan masa depan. time belum ade family ni la boleh nak sambung belajar --> even ade je orang lain yang dah kawin n boleh je sambung belajar. aku xboleh nk ade komitmen time blaja.xboleh nak fokus.




Thanks to my parents yang menjaga dan membesarkan aku. Thanks sebab berjaya melayan karenah aku yang macam2 ni. Thanks to my family too..24 tahun yang lepas, aku ni adelah seorang baby yang kuat menangis, melalak je.hehe..thanks again to all :)

Thanks to my frens & cousins yang wish birthday kat fesbuk.

2 comments:

emma said...

Happy birthday shayang! GUDLUCK for wht evrthg tht u will do ok! ^__^

stormz said...

@emma: thanks dear

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.