Tuesday, February 9, 2010

Anda Prihatin? Bantulah Adik Ammar

This is sticky mode entry. Please scroll down to read others

Baru2 ni aku ade terbaca pasal Nuffnang Charity Project – Baby Ammar kat page Nuffnang. Simpati sangat dengan ape yang berlaku kat adik Ammar ni. Dia menderita sejenis penyakit jantung Patent Ductus Arteriosus (PDA) since lahir lagi dan dia memerlukan pembedahan. RM 12 000 diperlukan untuk pembedahan tu.



Jumlah RM 12 000 tu amat besar untuk ditanggung oleh ibu Ammar yang juga merupakan seorang suri rumah sepenuh masa n mempunyai 5 orang anak. Kalo korang nak tau lebih lanjut, bolehla korang baca blog ibu Ammar ni untuk mengetahui dengan lebih lanjut keadaan adik Ammar.



Kalo korang xde banyak duit pun, RM1 pun boleh je kalo korang nak dermakan kat adik Ammar. Sekurang2nye dengan RM1 korang tu dapatla jugak meringankn beban ibu Ammar. Korang boleh bank-in kn derma ikhlas korang kat Asmaniza Mohamad Kamal – 514093114912 (Maybank) 

Segala jasa baik n niat murni anda amatlah dihargai

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.