Monday, February 8, 2010

Friendship Contest


Rules
  • gambar mestilah gambar korang dgn mmber2 korang.xkesah la brpe org pun tp jgn r smpai 1clas plak...hehe (nnti dh mcm classmate contest plak)
  • paling penting msti original ok,jgn copy kt tenet plak....klu nk edit2 pun suke ati la tp msti menampakkn "FRIENDSHIP" tu.
  • hah!!! lg 1 plz la letak banner kt atas ni ye kt blog korang,bleh mempopularkan cik mar&kwn2 !!!hahaha (sengal je bunyi) xtually tuk meramaikn blogger tuk join,senang ckit nmpk.
  • pastu klu nk follow blog cik mar ni, follow la.tiada paksaan ok. tuk memudahkan korang tau keputusan & persaingannye nnti better r follow,senang nk tau any progress about this contest.
Tarikh Tutup: 10 FEBRUARY 2010
 ***********************************************************************************
- ika, dila, dayang, farah, noddy n saya -

Kitorang dah bkenalan n bkawan since mula2 masuk UTeM (universiti kitorg). After orientation week, kitorg duduk kat hostel yg sama --> Rumah Kedai Taman Tasik Utama. Kat rumah kedai tu, kitorg duduk cam dorm je. xde bilik2. so, katil2 kitorg ni rapat antara 1 sama lain.

Biasenye, katil aku n farah jadi tumpuan diorg ni kalo nak melepak sebab ade toto farah yang sangat best.kadang2 borak2 kat situ sampai rasa ngantuk n terlelap skali.hahah..boleh x nak rewind masa tu? Macam2 cite keluar dari mulut masing2 kalo dah bkumpul kat katil kitorg tu. xpenahnye nak senyap.

Antara kitorg berenam, dila yang paling tua n diorg panggil dila 'Along'. Dia memang bertanggungjawab n sedikit tegas. Tapi AWAS! dia suka buat macam2 memek muka kalo tengah bcakap.

Dayang plak sangat suka bercakap. Bile dia tengah cakap, dia suka kelip2kn mata dia ala2 baby doll.I like dayang! Kalo korang nak tau, Dayang ni rajin mjahit. Dia ade jual craft. Kalo korang nak tengok, pegi je la terjah blog dia.

Ika sangat suka makan mangga muda bersama Cole' (btul ke ni? pencicah yg ade kicap ,lada n gula sket). kadang2 aku join sekaki dia makan sbb aku suka gak makan mangga muda yg masam2 tu. sedap.nyam2 :)

Farah ni bedmate aku mase kat rumah kedai. sedap btul tdo atas tilam blapikkan toto dia yang sangat lembut tu. tapi skrg ni, dia sangat2 bz jd engineer smpai kitorg lom jumpe lagi Angle dia yg suci murni tu.hehe

Last but not least, Noddy!! My assignment partner.setiap kali ade assignment kitorg buat same2 n akan pujuk2 muiz masuk dalam group kitorg.

Baru2 ni kitorang ade pegi bcuti kat Pulau Redang. Gambar kat atas tu time kitorg baru lepas pegi snorkeling kat Marine Park, Pulau Redang. Best gile!!! Rasa cam nak pegi lagi. Percutian 3 hari 2 malam tu macam xcukup je untuk kitorang.rasa cam nak pegi bcuti lagi. Boleh dikatakn tiap2 hari kitorg update cite masing2 kat email. Thanks to email technology sbb boleh hubungkn kami berenam setiap hari :)

4 comments:

mekarlid said...

Iylia, gambar tue klakar la..muka aku x cun..(kena la mengada2)
ika plak buat muka penat tgok ikan belang2 (ada ke ikan tue)..haha

stormz said...

xpe2..aku tgk org lain send gmba xcun gak.hahah

agknye ika mmg pnt tgk ikan belang2

Nadia Nazifah said...

hahaha! da agak da mesti gmb kite gi redang! tapi gmb ni x mesra la. jom la blakon mesra2 sket. ekekeke :p

stormz said...

jom blakon!!
dh lame xblakon mesra2.hahaha

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.