Friday, February 26, 2010

Jom join Giveaway - [disini hatiku: my 1st giveaway]

This is my 2nd time join giveaway. Mula2 aku join giveaway from Dayang @ my BFF :). This time aku nak join giveaway from Fawa plak. Manala tau kot2 ade rezeki plak kali ni.

 

nak tau camne nak join giveaway ni? Meh sini aku cite sket sampai korang rasa nak join.heheh
Senang je cara2 nye..

1. Jadi follower Fawa 
2. Link kan blog dia dalam blog list korang. Boleh tengok kat sini
3. Buat 1 post/entry pasal giveaway ni kat blog korang, n letak skali gambar kat atas tu dalam entry korang. Letak skali url giveaway tu kat entry korang. senang sket kalo readers korang nak join.
4. Bila dah siap entry tu, jangan lupe silalah tinggalkan komen n url entry giveaway yg korang join kat blog dia.
5. Tadaaa!! kalo dah siap, korang tunggu jela update dari Fawa tu. Kan ke korang dah jadi follower dia tu, so senangla nak tau update dari dia.

2 comments:

Kancilbiru said...

selamat berjaya...all the best ok..

stormz said...

@Kancilbiru: tq :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.