Friday, February 19, 2010

Musim kawan2 kahwin & tunang

Uisshh..banyaknye sawang2 n habuk2 dah melekat kat blog aku ni. nampak sangat dah lama xblogging. Last week aku busy sket dengan kerja. Pastu dengan terlupa nak bayar bill internet ni.kena potong 1 minggu.hehehe
sebab tula senyap sunyi je.

Since last week pun cuti sangatla panjang sebab Chinese New Year, ramai jugakla kawan2 aku ni ake 1 step ahead. Ade yang bertunang n ade jugakla yang dah berkahwin. Alhamdulillah..

Jom kite tengok sape2 yang dah kahwin n tunang tu.

14 Feb 2010

 - Buddy & husband -

 
- buddy, husband & Heroes 9903 -

Buddy ni kawan aku masa sekolah kat STF. dia ni kembar but dia yang kawin dlu. kembar buddy, uderq xtaula bile.maybe bakal menyusul.hehe..sorila buddy, aku xsempat datang wedding ko.


- ika -

 
- ika & hafiz -

Ika @ my BFF ni pun dah bertunang masa CNY aritu dengan pilihan hati dia, Hafiz. Gambar2 tunang dia adalah sangat cantik. rasa cam tengok gamba orang kawin la plak.hehe..kalo korang nak pkai photog untuk engagement ika ni, boleh terjah link ni.

 
- Ed & Ayu -




- my ex-classmate -

Ayu & Ed ni pun member 1 kelas aku time belajar kat UTeM. Sweet je tengok gambar diorang. Cantik color purple diorg tu. I like!! heheh :) InsyaAllah aku datang time kat rmh ed nanti.


15 Februari 2010

 
- Syura -



- Syura & Jam -

Syura & Jam ni pun my ex-classmate kat UTeM. Panjang jodoh korang ni. time blaja slalu xnak mengaku dah couple. asyik cakap teman tapi mesra je.hehehe.. Syura nampak sangat cantik masa kahwin. Kuasa makeup sangat hebat

Weekend ni pun aku ade lagi satu wedding invitation from Shaz (my ex-roommate kat UTeM). Kalo xde pape aral, sampaila aku.lagipun dekat je.Dia buat kat area ulu klang.

- Shaz & Term -

Cuba korang tengok, mostly theme diorang adelah merah. em, CNY mood

** Updates: 8 April 2010 **

Mazni n Wan's Engagement



Cantik gambar tunang diorang ni. I like!! :) Kalo xsilap la,mazni ni tengah tunggu masa je nak nikah. She also 1 of my classmate masa kat UTeM. 

Congrats korang!!! Semoga berbahagia sehingga akhir hayat. Aku rasa happy je tengok kawan2 semua dah btunang n dah kahwin.


When is my turn?
em... ask Him la!!! hahahah ;p

p/s: gambar2 ni hasil penculikan kat facebook diorang.hehe.sori ye kawan2.

2 comments:

MaZnIe said...

beb..mana gmbr aku tunang plak??apsal ko xletak..kecewa aku..ko xanggap aku membe ko ek...waaa....sedey...

stormz said...

aduyai..sori2 mazni.aku bknnye xanggp ko kwn la..entry ni aku wt time schedule aku pnuh dgn invitation wedding n tunang dr org lain.

jap lg aku letak gmba ko kt sni

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.