Wednesday, February 10, 2010

Tutorial: Sticky Mode Entry

Hari ni aku nak share dengan korang macam mne nak buat sticky mode entry. Sticky Mode entry ni akan ade kat bahagian atas skali selama beberapa jam/hari (boleh set sendri) macam entry baby Ammar tu.

1. First skali korang buat je entry macam biase. letak la gamba n text yang korang nak.


2. Pastu publish macam biase.
3. Pastu buka balik entry tadi kat dashboard n Edit.



4. Kat bahagian scheduled at tu korang letakla bape lama korang nak entry tu jadi sticky mode. edit bahagian date n time.
5. Pastu publish lg skali.

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.