Tuesday, March 2, 2010

Best Bits of Project Alpha Season 1

Last year aku ade buat sket entry pasal Project Alpha Season 1. Entry tu bukannye utnuk masuk contest pun.

Kalo korang ikut Project Alpha ni,macam2 bende pasal blogger yang boleh korang tau. Setiap blogger yang terpilih untuk masuk Project Alpha ni mesti akan kasi tips2 on blogging. Sume tips2 tu sangat berguna if korang nak berjaya cam diorang.

Project Alpha season 1 ni hosted by Jojo Struys. I love the way she hosted the show. It's interesting.

My favourite blogger Redmummy pon featured dalam project Alpha. Korang bolehla tengok diorangnye routine kehidupan seharian camne.

7 bloggers for Project Alpha Season 1: beautifulnara.com, nicolekiss.blogspot.com, budiey.com, redmummy.com, fourfeetnine.com,kennysia.com and sixthseal.com

Tak lame lagi nanti, akan ade pulak Project Alpha Season 2. Can't wait!! Ramai jugak blogger yang best2 for season 2.

http://www.projectalpha.com.my http://twitter.com/ProjectAlphaMY

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

4 comments:

Anak Perak said...

tp blog azwan ali nampak biasa jer.cam ler leh tpilih yer

stormz said...

sbb byk kontroversi kot.haha
xtaula.kne tgk season 2 nnt

IyouweBlog.com said...

ya memang can't wait for that!!!!

stormz said...

@IyouweBlog.com: can't wait 4 that too :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.