Tuesday, March 16, 2010

First Time!!


First time aku perasan '10 Online Users' at 1 time. Ni mesti gara2 aku baru ping entry baru kat GengBlogger

2-3 minggu ni rasa2 nye hits aku naik betul.xdela naik banyak sampai ratusan orang masuk dlm 1 hari. But naikla dari hari biase cam dulu2 tu. Kalo ping kat Innit pun belum tentu orang masuk seramai camni.

Aku rasa,mostly dalam GengBlogger tu blogger melayu. Thats why la diorang terjah blog aku ni once aku ping new entry. Kalo kat Innit tu aku perasan ramai blogger chinese. so mestila diorg xinterested sangat nak baca blog BM.

Kalo korang nak masuk GengBlogger tu senang je. Klik kat banner bawah ni.


Kalo entry korang best, menarik n ade kualiti entry korang boleh jadi antara entry yang popular kat GengBlogger . I'm promoting this site sebab aku banyak dapat readers dari sini.

1 comment:

Ariff Shah said...

well. gengblogger memang best =)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.