Monday, March 29, 2010

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

Korang xterasa jealous ke tengok Cheesie, Abang Nara, Redmummy (boleh tengok kat sni for featured blogger) jadi featured blogger for Project Alpha?

Aku jealous jugak tengok diorang ni siap boleh masuk program tv. Sana sini orang dok sibuk cakap pasal Project Alpha ni.Korang boleh jadi famous amos bila dah masuk. Semua orang akan kenal korang.


Oh ye, baru2 ni team Project Alpha ni ade open auditions for those yang teringin sangat jadi Guest Blogger - Season 3. Kalo diorang rasa korang memang layak n sesuai untuk jadi Guest Blogger - Season 3, konpem diorang xakan teragak2 untuk contact korang.

Senang je kalo korang nak join audition ni.
1. Join ruumz or login to your account
2. Join the Project Alpha ruumz group!
3. Upload korang punye video
4. Letakla title and sket description pasal video korang tu.senang sket diorang nak paham nanti :)
5. Make sure ajak kawan2 n family korang untuk "LIKE" video korang tu.lagi banyak "LIKE" lagi cerah masa depan korang nak jadi Guest Blogger

Jap2, nak bagitau lagi sket ni. Kalo korang berjaya jadi Top 3 winner,selain daripada jadi Guest Blogger korang jugak akan bawak balik hadiah2 yang lain.


1st Prize
- 3 days 2 nights stay at 360Kuching Hotel, Kuching in a Deluxe Room with breakfast for 2 pax
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199

2nd & 3rd Prize
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199


Menarik x kawan2? Ape lagi,jom kita anta video beramai2..manala tau kot2 ade rezeki kat situ :)

Now you can follow Project Alpha on Facebook for more info:

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.