Thursday, March 18, 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Rasanya cam belum terlambat lagi aku buat entry ni sebab I just received the email from Nuffnang. Title kat atas tu bukan saje2 tau aku letak sebab aku memang nak pegi. Yes, I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair!!

Yeeehaaa!!! (ttiba feeling happy gile)


Next month, Gatsby akan menganjurkan 1 event yang sangat sangat sangat BESAR. Wow!! Menarik kan kawan2?

Aku tau ramai gila yang nak pegi sebab aku dah tengok entry2 korang tu.hehe.. So, untuk siapa2 lagi yang lom tau, meh sini baca details kat bawah:

Bila?
17th April 2010 (dah xlame lagi tu korang)

Start pukul bape?
10am till 5pm

Kat mana?
Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur


Nak tau napa aku nak pergi sana? sebab ada sangat banyak games ala2 funfair kat sana.sebab tu la aku rasa cam excited sangat nak pegi. Sumo Wrestling (in air bag suits!), gladiator battles and other funfair games yang korang boleh enjoy kat street fair ni. Sambil2 main tu, bolehla korang bertegur sapa dengan blogger. Korang, please 'say hi' to me k!!

Kalo korang dah main2 kat each gerai tu, korang akan dapat points. kalo dah tkumpul ,bolehla korang redeem untuk dapat hadiah ekslusif from Gatsby.

Jangan korang ingat ade games je kat situ. kalo korang bernasib baik, dapatla korang merasa lucky draw. Hadiah2 sangat menarik.ade barang elektronik,komputer,handphone and cash voucher worth up to RM15,000.

Alamak!korang xtau camna nak pegi sana ke? senang je.tengok map kat bawah ni. Kalo korang biase pegi Pudu, Lot 10, Sungai Wang tu dah kire dah dekat area Berjaya Times Square la.

- Map adalah ihsan En Goggle -

Public transport pun banyak kat sini.Korang boleh access dengan senang hati. Korang boleh naik monorail n turun kat station Imbi. Dekat je dengan Times Square tu. Kalo korang duduk kat area Putrajaya (cam aku ni), korang bolehla guna MEX (Maju Expressway). Straight je sampai last exit n korang konpem akan klua betul2 kat belakang Times Square tu.

Menarik kan korang!!kalo nak tau dengan lebih lanjut korang bolehla check kat link ni: www.gatsby.com.my/streetfair.
Ade banyak contest kat dalam tu.


Jomla pergi!!

4 comments:

JAI said...

Oklah tuh...compomlah leh pegi..anyway kita dah dapat jemputan..hehe

stormz said...

JAI: bgsla tu dh dpt invitation :) jumpe kt sne

farahmckay said...

aku baru buat post pasal GDSF ni. lambat buat sebab xsihat. kalau dapat invitation jumpe kt sana iylia!! :)

stormz said...

@farahmckay: orait.kalo dpt invitation,kte jumpe kt sne :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.