Monday, March 15, 2010

My Favourite Surfing Spot

Hhmmm..Korang punye favourite surfing spot kat mana?

Aku punye fav spot normally & usually kat rumah la. Selesa n sambil2 tu boleh gak tengok TV skali. Kalo rasa panas, boleh bukak sliding door kat sebelah ni, dapatla fresh air sket.



Bila dah dapat fresh air n selesa, boleh aku tulis entry2 dalam blog ni. senang dapat idea. Kat PC ni la aku layan baca blog2 yang aku suka, facebook jugak :) Kadang2 layan jugak baca online newspaper kalo xsempat nak baca kat office.


Ni plak workstation aku kat office. sumtimes kalo boring time lunch/boring time xde keje, aku baca la blog2 korang kat sini. kalo ade entry yang kelakar2, tkekeh2 aku gelak sorang2 kat situ sampai orang keliling pandang semacam je.

Kalo la Project Alpha Season 2 ni ade contest yang tawarkan hadiah P1 Wimax ni, memangla sangat2 teruja sebab aku belum ade lagi wireless broadband. Susah jugak kadang2 kalo nk online kat kampung/ kat mana2 tempat aku pegi.


Dah lama sebenarnye teringin nak dapatkn P1 Wimax. Kecil n ringan je senang kalo nak bawa pergi mana2. Dahla smart je design dia tu. I like!! Bolehla nanti tengok Project Alpha Season 2 nanti. Dah xlama lagi pun. korang tunggu je nanti bulan April 2010 ni.

Kalo korang nak tau dengan lebih lanjut pasal Project Alpha Season 2 ni, korang boleh refer link ni http://projectalpha.com.my/

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

2 comments:

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

kite xde pn tmpat cm 2...jelez neh..huhu

stormz said...

@luZ a.k.a peRmataPuTiH:xpe2..nnt 1day adela :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.