Monday, March 22, 2010

No Sweat

Today's topic: No Sweat!!!
Since one of the sponsor for Project Alpha Season 2 is Adidas Action 3, so harini nak cakap2 sket pasal hal peluh2 ni.

I'm sure korang pun confirm rasa xselesa kalo berpeluh.Tambah lagi sekarang ni kan musim panas. Asal keluar je dari ofis/rumah mesti je berpeluh2. Dahla berpeluh, basah plak kat part ketiak, belakang baju n kat area collar tu.

Huisshh..memang aku xsuke kalo camtu.aku pun tau korang pun xsuka jugak kan? Betul x?
Sape agree dengan statement kat atas tu sila 'tekan keybord untuk komen entry ni'. hehehe -->cam paksa je

So, kalo dah memang korang xsuka berpeluh time panas2 tu, apa lagi.Jom kita ramai2 try pakai deodorant Adidas Action 3 ni. Bau pun wangi. I like!!!


Once dah pakai, mesti rasa kering sentiasa. xde lagi bau2 yang kurang menyenangkan n korang akan sentiasa rasa selesa je bila nak klua berjalan. xpayah rasa malu.

kalo korang nak tau lebih lanjut pasal perkembangan Project Alpha Season 2 ni, boleh click badge kat bawah ni. Tinggal bberapa hari je lagi nak start. Season 1 aku dah tengok n memang best. Sesaon2 ni konpem lagi best sebab ramai blogger yang femes amos masuk..



Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

4 comments:

kenwooi said...

never use adidas' deodorant before.. just wear their apparels =P

Sharinginfoz said...

tak pernah guna benda ni sebelum ni tapi banyak gak iklan ya mengenai adidas

Jom Port Dickson

Mengapa Tak Kahwin?????

ilyani said...

all the best for the entry! ^_^
come check mine too

ilyani.net

:)

stormz said...

@ilyani: thanks :)
btw, your name tu dh nk same dgn mine.heheh

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.