Friday, March 12, 2010

Thank You Nuffnang!


Thank you Nuffnang for RM20!

Kalo korang nak tau, last week kan aku ade buat 1 entry pasal Project Alpha.
So kalo entry tu memenuhi kriteria yang Nuffnang nak, dia akan kreditkn RM20 kat kite :)

This week ade lagi.Rasa2nye kalo korang nak masuk,belum terlambat lagi.
Better korang stand by tetiap minggu sebab setiap minggu adalah entry yang berbeza.

7 comments:

Kancilbiru said...

tahniah yer dik...;)

stormz said...

@Kancilbiru:same2. u pn dpt jgk kn?

kisahremaja said...

waa.... congrats laa.... sbb dapat xtra money

hazman aka species1980 said...

maknanya setiap minggu kena buat entry baru yang berbeza ker ?

kisahsensasi said...

Kalau setiap minggu RM20 pun dah ok gak kan..... cukup sbulan lepas la bayar bil astro...

Nikel Khor said...

congrat wor..boleh develope web site kamu d..

from Nikel Khor

stormz said...

@kisahremaja: tq

@hazman aka species1980:bknnye tiap2 mgu kna wt entry.mcm sy ni,sy just buat utk 1st week n penuhi kriteria nuffnanf.dats y dpt.

@kisahsensasi:mmg pn.blh byr duit astro

@Nikel Khor:thanks :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.