Thursday, April 1, 2010

Gambar Umie Aida Bersanding

Semalam masa tengah check analytic Nuffnang, ttiba terperasan ade keyword yang sangat asing sesat kat dalam ni.

"Gambar Umie Aida Bersanding" -->keyword ni la yang tersesat kat directory blog aku.

Ni mesti sebab kat directory blog tu aku letak semua list blog2 yang aku follow and blog member2. tu yg boleh tsesat orang masuk situ. Entertainment blog pun banyak jugak aku follow especially Abang Nara n Budiey .

Sape yang nak sangat tengok gambar2 diorg kahwin,bolehla pegi website ni: http://www.umiekhairuddin.net/

Rasa2nye ni official site for wedding photo diorg :)

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.