Friday, April 16, 2010

Gatal Tekak

Dah 2-3 hari ni aku xsihat. Harini kena batuk2 pulak. Tekak ni rasa gatal yang sangat2.

Korang ade x pape petua yang boleh hilangkan rasa gatal kat tekak ni??
Kalo ade,share la ye dengan kat sini. Xtahan rasa gatal tekak ni.Kadang2 tu sampai ade 1 perasaan kalo boleh cabut tekak ni kejap kan best sket.xdela gatal sangat.hehehe ;p

sape ade petua share kat sini ye :)

2 comments:

Asni Amni said...

assalamualaikum...
sy pun gatal tekak pagi ni...tengah searching penawarnya..
dan sy jumpa yg ni..

ambil limau nipis > perah > dapatkan airnya dalam satu sudu..masukkan garam biar sebati dengan larutan limau tadi(tak sure banyak mana)>minum macam tu saja.


baru nak try jugak ni.. :)
selamat mencuba

stormz said...

@Asni Amni: thanks 4 the good info!! nnt sy try buat kalo gatal tekak

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.