Tuesday, April 20, 2010

Largest Bloggers Gathering!

Rasanya macam belum lambat la lagi kalo aku nak buat entry ni. Almaklumla internet kat rumah asik problem je. so gambar pun xsempat nak upload semua.

Kalo sape2 yang xtau, hari sabtu haritu aku pegi 1 event kat Berjaya Times Square organized by Nuffnang : Gatsby Deodorant Street Fair. Ni 1st time aku pergi event yang Nuffnang anjurkan.Selalu tengok orang2 lain pergi. Cam best je,tapi xberpeluang nak pergi sebab selalu aku tengok event yang diorang buat time malam n hari berkerja n tempat jauh2. Memang xdapatla nak join.


Ramai gila bloggers yang datang. Ingatkan sampai before pkul 10 xpayah queue panjang2 untuk registration. Rupe2nye ada lagi orang yang datang lagi awal. Beratur sepanjang2 nye sebab more than 500 bloggers yang datang.



After register n amik goodie bag aku terus pergi interview jap kat next building. Job Hunter macam aku ni harus pergi interview2 yang dipanggil.hahahah

After kul 12 baru interview settle sume. xsempatla aku nak join bloggers lain pecahkan rekod for Malaysia Book Of Record sbab that event was the largest bloggers gathering kat Malaysia ni. Semua orang kena pakai baju merah yang Gatsby kasi tu.


Macam2 games ada masa haritu. Besungguh2la kitorg berdua ni nak kumpul points. Once dah rasa points tu cukup terus kitorg pegi redeem barang2 gatsby. Nak redeem pun punyela panjang queue tapi tunggu tetap tunggu.hahaha

Okla..nanti aku update lagi.ni jela gambar2 yang mampu upload malam tadi.hopefully line iternet malam ni ok kat rumah aku. dapatla korang tengok gambar2 yang lain.

p/s: to bloggers, sape rasa ade muka diorg kat dalam gambar tu ksla link korg ye.boleh aku blogwalking nanti :)

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.