Friday, April 23, 2010

Pernah x korang xde mood nak blogging?

Pernah x korang xde mood nak blogging?
Aku ada perasaan camtu sekarang ni. Maybe sebab xde bende best yang aku buat sekarang ni except event last weekend. Pastu sekarang ni cam stress sket dengan kerja yang menimbun banyak ni.

Padahal aku jugakla yang buat entry Jom Hilangkan Stress Kerja. Tapi macam xberjaya hilangkan stress tu. Stress dengan kerja n orang sekeliling ni. Haisshh....not good2 :(

So korang pernah x rasa cam ape yang aku rasa ni? ke korang ada sebab lain kalo malas nak blogging?


p/s: weekend ni nak balik kampung n nak pergi konvo my sis kat poli jb. maybe next week ada banyak entry keluar.huhhu..

6 comments:

atty's said...

kadang memang takde gak mood nak blogging..jadiknya blog bersawang kalo time tade mood..

sebelas said...

kekadang ade gak rasa takde mood tue :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

Ismail Noh said...

Yap semestinya ada.. biasanya ada orang kacau bila tengah tulis entri..dah down semangat tu..geram jugak :)

nughul said...

dh byk kali xde m0od..sbbnya
xde idea..huhu

ClickMe4Info said...

Kekadang rasa dah takda apa nak ditulis kat dalam blog lagi dan ikut mood... :)

http://tinyurl.com/BisnesInternets

stormz said...

@atty's: mmg bsawang pun blog ni.

@sebelas: rsnye semua org ade perasaan cmni

@Ismail Noh:kalo org yg kaco,mmg tganggula mood nk blogging

@nughulLsy pn xde idea ni

@ClickMe4Info:mmg pn

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.