Friday, April 9, 2010

Siapa Pergi Exam Gred 41 Esok??

Korang dah habis study ke? Korang baca ape ye?
Ke korang dah khatam buku MALAYSIA KITA yang tebal tu?

Aku cam rasa takut la plak nak pegi exam tu sebab belum abes baca. Dahla ni 1st time nak pegi after 2 years apply. Dah lame x jawab exam, so skill2 hafal2 semua cam haramm je.hahaha ;p

Pen,pencil,eraser,liquid pun dah xde ni.Kat ofis ni pun aku just ada1 pen je sebab kerja semua gune pc.xde masa nak tulis2.

Sape ada tips camne nak jawab exam esok,kasila aku tau jugak ye.sharing is caring :) Esok tepat exam aku kat UNITEN. So sape2 yang exam kat sana jugak bolehla kite jumpe2.

Good Luck Korang!!

2 comments:

k.e.r.i. said...

aku pun kat uniten esok.
woohoo~

stormz said...

@k.e.r.i.:ok,bgs.ade gak org yg d kenali

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.