Wednesday, May 12, 2010

Bloggers, Check Your Personality

Mengikut institut Jepun yang dah pernah buat research pasal jenis2 darah ni, ada certain personality traits korang yang match dengan jenis darah. So kalo korang tau darah korang tu jenis pe, better korang teruskan baca entry ni.

  • Darah O: You want to be a leader, and when you see something you want, you keep striving until you achieve your goal. You are a trend-setter, loyal, passionate, and self-confident. Your weaknesses include vanity and jealously and a tendency to be too competitive.
  • Darah A: You like harmony, peace and organization. You work well with others, and are sensitive, patient and affectionate. Among your weaknesses are stubbornness and an inability to relax.
  • Darah B: You're a rugged individualist, who's straight forward and likes to do things your own way. Creative and flexible, you adapt easily to any situation. But your insistence on being independent can sometimes go too far and become a weakness.
  • Darah AB: Cool and controlled, you're generally well liked and always put people at ease. You're a natural entertainer who's tactful and fair. But you're standoffish, blunt, and have difficulty making decisions.
So, korang darah jenis pe? Ada x ciri2 personaliti tu kena dengan peribadi korang?
Kalo ada, kiranya research yang orang jepun buat ni betul la.

- ni rupa bentuk sel darah korang -

Ape?nak tau jenis darah aku ke?hehehhe ;p

Aku darah O +ve. Ciri2 yang aku mention kat atas tu memang kena sangat la dengan aku ni. Memang nak jadi leader. N bila aku rasa nak sumting, aku akan usahakan sampai dapat. Aku ade jugak self confident tapi xdela over sangat. Tendency to be too competitive --> ni kira cm ade jugak kat aku. Disebabkan aku ni darah O, so bolehla kau dermakn darah kat korang2 yang darah A, B, AB & O. Tapi orang yang ade darah O je boleh dermakan kat aku. Aku adalah penderma universal :)


Korang darah jenis ape plak?

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.