Monday, May 3, 2010

Gathering with BFF

After several months planning this and that, finally last satuday dapat juga kitorg jumpe ramai2 kat Sunway Pyramid. Ika je yang xdapat join kitorg sebab terlampau busy and on that day plak dia ada family day. So, xboleh nak kacau dia la.

So, ni la muka2 happy kitorg bila dapat jumpa sama2 :) Bukannya senang nak jumpa ramai2 macam ni.



Punyala lama lepak kat Kenny Rogers ni. Sampai2 xnak order dulu. Semua orang update cerita2 baru n gossip too!! ;) Then, kitorang buatla exchange gift cam yang pernah aku cite kat entry - Gathering Gadis-gadis tu.


Aku dapat gift dari Dayang. Pouch and Bitter Stickgirl's book. Thanks Dayang. Buku tu sangat interesting :)

Kalo korang nak dapatkan buku tu, better u guys click this link - Stickgirl Published a book!


After lunch, exchange guft bagai semua tu, harusla kitorang xsabar nak pegi ice skating. Tu la objective nak datang Sunway Pyramid ni. Dahla antara kitorg ni including me yang 1st time nak main. Mula2 tu rasa cam membazir nye bayar mahal2 tapi xreti nak main.hahahah...menyesal pun ada gak mula2.

Then, Natra ajar macam mana nak main.Mula2 tu still takut2 jugak. lama2 berjaya jugala aku pusing2 kat dalam tu sorang2. Best jugak main ice skating ni :) Lebam jugakla lutut ni sebab terjatuh masa mula2. Practice makes perfect!!


Ni muka2 dah penat seharian berjalan je.Lepak kat depan Redbox jap. Thanks kawan2 :) Next time kita jumpa lagi ye. Hopefully time tu semua skali ade :)

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.